Billige Sony-mobiler får ikke Lollipop-opdatering

Hvis du er ejer af en Sony-smartphone eller -tablet uden for den populære Z-serie, får du ingen opdatering til Lollipop.

Billige Sony-mobiler får ikke Lollipop-opdatering

Sony har i dag bekræftet, at de ikke opdaterer nogen smartphones og tablets uden for Z-serien.

Siden den første Xperia Z-smartphone kom i januar 2013, har Sony i alt lanceret 41 produkter. Ud af disse er 17 af dem i Z-serien, som hen over den kommende tid vil få opdateringen som den eneste Xperia-serie.

Læs også: Lollipop er fortsat under langsom udbredelse

Hvis du derfor har en Sony Xperia-smartphone eller -tablet i C-, M-, L-, E-, T-, V-, J- eller S-serien, skal du altså kigge langt efter opdateringen fra Kitkat til Lollipop. En stor del af Sonys brugere bliver dermed ladt i stikken.

Sony blev på Twitter spurgt ind til, om Sony Xperia E1a vil få Lollipop, hvortil svaret er nej og at det kun er Z-serien, der får den nye slikkepindsversion.


Nedenfor kan du se en komplet oversigt over Sonys produktlinje siden den første smartphone i Z-serien og med oplysninger om, hvorvidt netop din Sony-enhed får Lollipop eller ej.

Sony Lollipop

Læs også: Ny Sony Xperia Z4-tablet blandt verdens tyndeste

Det sidste nye i fortællingen

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. Allerede d. 8/3/2015 kørte vi en opfølgning med en artikel med tematikken Overblik: de største nyheder fra Mobile World Congress – Læs fortsættelsen her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..