Blackberry 10 forsinket – godt udtaler direktør

Det nye mobil OS Blackberry 10 er forsinket, men det er kun godt for selskabet udtaler direktør.

Blackberry 10 forsinket – godt udtaler direktør

BlackbBerry er ikke et stort mobilhit herhjemme, men i mange dele af verdenen har RIM,der står bag Blackberry, tidligere haft stor succes med systemet.

Men siden Apple og Googles indtog på smartphone-markedet er det, som hos mange andre producenter, gået ned af bakken for BlackBerry.

Og bakken er ikke slut endnu, for nu melder RIMs direktør Thorstein Heins, at Blackberry 10 er forsinket, og ikke kommer i nogle enheder i år.

Men det er ikke helt skidt mener Thorstein. Han fortæller til canadisk tv at det kan gavne RIM, at systemet er forsinket, det skriver Amobil.no.

Blackberry 10

Trofaste brugere

Grunden er at producenterne i slutningen af året kæmper mod hinanden, og det dermed er svært at blive set, fortæller Thorstein.

Han mener derfor at det er starten af 2013 kampen om forbrugerne skal stå, og kunderne ikke forsvinder på grund af manglende nyt.

Med 80 millioner abonnementer på deres tjenester, har selskabet trofaste brugere, der gerne vil afvente et nyt system slår han fast.

Blackberry 10 er et helt nyt re-designet system, der er baseret på den samme platform som Blackberry PlayBook. Herunder kan du se en video af det nye system.