Blackberry Bold 9700 er landet

Telenor er først med BlackBerry Bold 9700 til erhvervskunderne.

Blackberry Bold 9700 er landet

Telenor har som det første teleselskab i Skandinavien fået den nye BlackBerry Bold 9700 på hylderne.

BlackBerry Bold 9700 byder på en optisk “trackpad”, som skal gøre navigationen hurtigere og mere effektiv. Designet har også fået et lille “pif” i forhold til de tidligere modeller, hvilket viser sig ved, at 9700 er lavet i krom og læder. BlackBerry har også datakryptering, som sikrer dig bedst mulig sikkerhed med mail og internet.

-“Vi er stolte over at være det første teleselskab i Skandinavien, der tilbyder BlackBerry Bold 9700. Det er efterfølgeren til RIM’s succes-model BlackBerry® BoldTM 9000, og den må betragtes som en high-end smartphone.” siger Jesper Hansen, der er erhvervsdirektør hos Telenor.

Har du set dig varm på denne telefon, og må du bare have den, kan du allerede fra i dag finde den i Telenor butikkerne. Der er dog et minus – den er kun tilgængelig for erhvervskunder.

Flere nyheder om Telenor

Redaktionen har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden fortsatte fortællingen. 5/2/2010 publicerede vi et indlæg om Mobilen er primært til SMS og opkald – Du læser den her. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..