BlackBerry direktør om ny Classic model: lav ikke om på en success

BlackBerry Classic slår sig på de gamle BlackBerry dyder om produktivitet, i et åbent brev fortæller John Chen om tanken bag.

BlackBerry direktør om ny Classic model: lav ikke om på en success

BlackBerry direktør John Chen har udfærdiget et brev til nuværende og forhenværende kunder som forklarer filosofien bag den kommende BlackBerry Classic model der – som navnet også antyder – minder utrolig meget om en BlackBerry telefon fra selskabets storhedstid.
Telefonen har de gamle navigationstaster kombineret med det velkendte touch-pad der er genindført. I modsætning til de gamle telefoner, har Classic dog også en almindelig trykfølsom skærm.

John Chen koger tankerne bag telefonen ned til: “if it ain’t broke, don’t fix it”.

I brevet fortæller Chen at “det er ikke innovation at tage noget der virker og springe det i luften for at udvikle noget nyt, det er at tage noget der virker, og lave det bedre. Det er fristende i et hurtigt skiftende og voksende miljø at lave ændringer for ændringernes skyld – at imitere hvad der er trendy og forsøge at opfylde et behov for alle mennesker”

Chen lægger op til, at BlackBerry Classic er et produkt der skal kaste BlackBerry tilbage til deres storhedstid som en evolution af hvad deres kunder elsker ved platformen, nemlig produktiviteten.

BlackBerry Classic forventes at blive lanceret den 14 november og vil leveres med en 1,5 GHz dual-core processor, 2 GB RAM, 16 GB hukommelse, 8 og 2 megapixel kamera samt en 3,5 tommer trykfølsom skærm med opløsning på 720×720 pixels.

Kilde: TechRadar