BlackBerry rammer 10.000 applikationer

RIM, der står bag BlackBerry telefonen, har nu 10.000 tilgængelige applikationer i deres BlackBerry App World butik.

BlackBerry rammer 10.000 applikationer

BlackBerry er uden tvivl en lille spiller på det globale applikations-marked, men de har alligevel ramt 10.000 applikationer i deres BlackBerry App World. Det lod RIM forsigtigt sive via deres Twitter profil.

RIM, der producerer det trendy brombær, siger, at 1 million har downloaded fra deres applikationsbutik, og at 30 millioner brugere har App World applikationen installeret på deres smartphone.

Men for BlackBerry er der stadig lang vej op til både Apple og Android.

10.000 om måneden

I januar annoncerede Apple, at de havde rundet 3 milliarder downloads til iPhone og iPod Touch. Apples App Store tilbyder over 250.000 applikationer og præsenterer omkring 10.000 nye – hver måned.

Androids applikationsbutik, Android Market, tilbyder over 70.000 både gratis og betalings-applikationer.

I august lancerede RIM BlackBerry App World 2.0, der var end del ændrede features bl.a. blev minimums prisen for en applikation sat ned og betaling blev gjort nemmere.

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Få efterfølgende nyt i kronologien og tjek absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 8/9/2010 kørte vi en artikel om Samsung overvejer en 10″ Galaxy Tab – Artiklen kan du læse her. Redaktionen har fortsat interesse for emnet. Læs seneste nyt om Apple..