Blog: Hvad skal jeg med en iPad?

Efter lanceringen af Apple's nye iPad, har medierne skrevet stolpe op og stople ned omkring den nye enhed. Men hvad skal man egentlig med en iPad?

Blog: Hvad skal jeg med en iPad?

Skuffede Apple til deres store event i sidste uge? Jeg har læst mange steder, at folk var skuffede, blandt andet fordi der ikke var noget nyt vedrørende iPhone eller iMac. Men kan man egentlig skuffe, når man ikke har lovet noget?

Jeg synes også det havde været dejligt med lidt nyt omkring iPhone, eller en ny opdatering af softwaren.

Men havde Apple valgt at komme med noget den dag, så havde det bestemt taget fokus fra iPad, hvilket Apple bestemt ikke ønsker.

Er der et iPad behov – og hvad er det?

Efter at have fulgt lanceringen af iPad’en på tæt hold, har spørgsmålene i mit hoved stået i kø – dog uden svar!

Det største spørgsmål er; hvad skal man med en iPad? Hvilket behov skal den dække? Skal den skabe et nyt behov vi endnu ikke har?

Personligt synes jeg det kunne være fedt med en iPad tilkoblet til højtalere samt et lækkert ophæng. Så kunne den hænge på væggen, og se lækker ud.

Når iPad ikke var i brug, kunne den blot hænge som en lækker billederamme. Med et sådant brug bliver iPad et lækkert stykke legetøj – som man dog i bund og grund kan være foruden.

Kan udviklerne hjælpe?

Jeg har også overvejet, at Apple bestemt må have nogen nye tanker i hjertet.

Forhåbentlig vil der i samarbejde med udviklerne være et væld af applikationer, som kan gøre at tilblivelsen af iPad’en giver mening.

Som det står nu, mangler der noget, som gør, at man bare HAR brug for en iPad.

Jeg mangler, at kunne se, hvad det helt præcist er iPad’en kan – som man ikke – enten kan på computeren eller iPhonen? Hvad gør denne nye tekniske enhed til noget specielt, og hvor eller hvem er målgruppen?

An Apple a day?

Måske er iPad bare en gadget som særligt er for Apple-fans.

Eventuelt kan iPad’en passe ind i ens uge, så man mandag har MacBook, tirsdag MacBook Pro, onsdag iPhone, torsdag iPod, fredag iPod Touch, lørdag iPod Shuffle og søndag iPad?

Hvis I derude kan se en mere præcis målgruppe – eller hvad det er der gør iPad’en har et marked, så skriv endelig jeres kommentar herunder…

Info: Dette blogindlæg er skrevet af redaktionens iPhone-pige Lene Birkeslund. Indholdet er skribentens egen holdning, og repræsenterer ikke nødvendigvis Mobilsiden.dk’s holdning.

Læs også:
 – Overblik: Alt om Apple iPad
 – iPad spørgsmål står ubesvarede hen
 – Hvad er microSIM i iPad?
 – Telenor satser på iPad
 – Apple anklages for iPad-tyveri 

Flere artikler om iPad

Næste vinkel om emnet er også publiceret. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 4/2/2010 kom der nyt i sagen med artiklen om Har iPad indbygget kamera alligevel? – Forstættelsen om temaet kan læses her. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.