Bog & Idé klar med en mobil webshop

Tidligere i år relancerede Bog & Idé deres webshop, og nu er de klar med en mobiltilpasset webshop, så du kan købe bøger fra mobilen.

Bog & Idé klar med en mobil webshop

Bog & Idé relancerede deres webshop i foråret og i kølvandet på det følger nu en mobiltilpasset webshop, der gør det muligt for kunderne at handle døgnet rundt fra deres mobiltelefon.

 – ”Et stadigt større antal af vores kunder besøger webshoppen via deres mobiltelefon – og vi vil gerne give dem en god oplevelse hos Bog & Idé – derfor har vi nu også udviklet vores webshop til mobile enheder,” udtaler Bog & Idés marketingchef Charlotte Mikkelsen.

Den mobilvenlige webshop er primært en spejling af den webshop, som man også kan tilgå fra computeren af, dog er den uden grafiske elementer, bannere m.m.

Bog & Idé forventer også, at den nye mobilsite vil gøre julehandlen lettere for mange kunder. Derfor vil kunderne også kunne handle fra katalogerne via deres mobiltelefon når julehandlen for alvor sætter ind.

Mere til sagen

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på artiklen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 5/10/2012 kom der flere nuancer om emnet med en artikel omkring 4G-netværk bliver hackernes nye legepladsKlik her for at læse artiklen.. Og sidste punktum er endnu ikke sat. Klik her for at se de sidste nyheder..