Brug Huawei Ascend P2 – med handsker

Ascend P2 er ikke alene verdens hurtigste smartphone, den har også en teknologi der gør, at du kan betjene den med handsker på.

Brug Huawei Ascend P2 – med handsker

Huawei har netop præsenteret Ascend P2, som ifølge dem selv er verdens hurtigste smartphone. Men det er ikke alt, for den 4,7 tommer store skærm har også en teknologi, som gør du kan betjene den med handsker på.

 – Huawei Ascend P2 – verdens hurtigste smartphone

Huawei er ikke den første mobilproducent, som har kastet sig over den teknologi – Nokia var tilbage i sidste del af 2012 fremme og fortælle om blandt andet deres topmodel Lumia 920 der også kan betjenes både med handsker og negle.

 – Nokai Lumia 920 – kan betjenes med handsker og negle

De har dog ikke valgt at kalde teknologien, som gør det muligt for det samme, men i sidste ende giver resultatet det samme. Nemlig en smartphone, som kan benyttes iført helt almindelige handsker.

Ascend P2 er dog ikke den eneste smartphone fra den kinesiske mobilproducent, som kan dette. Ascend Mate skulle angiveligt også kunne betjenes med handsker.

Det videre forløb om Smartphone

Emnet er stadig relevant. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 24/2/2013 blev sagen bragt videre med historien Kludder i forbindelsen hos HuaweiKlik her for at gå til artiklen.. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Smartphone finder du her. .