Brug iPhone som trådløs harddisk

Har du skiftet den gamle iPhone ud med iPhone 3G? Fortvivl ikke, den første iPhone kan stadig være nyttig.

Brug iPhone som trådløs harddisk

Bare fordi du har opgraderet sin mobilportefølje med den nye iPhone 3G, behøver du ikke smide den første generation af iPhone i skraldespanden. Ej heller give, donere eller sælge den.

En idé kunne være, at installere programmet DataCase. Prisen er under 50 kroner, og det kræver kun en opdatering til 2.0, så App Store kan bruges. Med DataCase installeret kan du så bruge iPhone, som trådløs harddisk, som hele netværket kan benytte.

I stedet for en trådløs harddisk, kan du også tilslutte iPhone til din musikafspiller i for eksempel køkkenet. Så får du masser af musik, og du behøver ikke bekymre dig om vandsprøjt på din bærbare computer – det er jo “bare” din gamle iPhone.

En tredje mulighed er, at bruge iPhone som fjernbetjening. Det kræver også App Store, men programmet er gratis og nemt, at installere.

Den sidste mulighed er for de rigtig dovne. Lig iPhone på en hylde op af væggen, husk at sætte strøm til og sæt så iPhone til, at afspille et diasshow med billeder. Vupti, så har du en digital fotoramme.

Temaet er ikke slut

Siden vi publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. Allerede d. 13/8/2008 kørte vi en opfølgning med en artikel der tunede ind på Tre millioner iPhones på én måned – Artiklen kan læses her. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om iPhone..