Bruger advarer: Apple TV er skrøbeligere end før

Har du fået fingrene i det nye Apple TV - skal du værne ekstra godt om den medfølgende fjernbetjening.

Bruger advarer: Apple TV er skrøbeligere end før

Apples fjerde generations Apple TV er ikke mere end et par uger gammelt, før de første brugere begynder om at melde om svagheder i den dertil nydesignede fjernbetjening med Siri.

Efter en uheldig episode med Apple TV’et fjernbetjening, råder en bruger på det sociale nyhedsmedie Reddit, andre Apple TV-ejere til at værne om det nye Apple TV’s fjernkontrol.

Læs også: Nu kan nyt Apple TV købes i Danmark

Et foto fra brugeren, viser hvordan glasfladen på den nye fjernbetjenings touchpads er splintret efter et uheldig tab på gulvet. Med glasskår på gulvet til følge. 

Brugeren som går under aliaset ’drstover’ noterer samtidig, at han ikke har oplevet samme sårbarhed i den foregående model. ’Jeg overvejede slet ikke hvor skrøbelig den kunne være, for den tidligere fjernbetjening blev rutinemæssigt kastet rundt af mit barn – uden skader’ forklarer han.

Svagheden stammer derfor fra den glasbelagte touch-overflade, der ligesom i smartphones er yderst sårbar for slag og stød.

I en kommentar til den uheldige episode mener andre brugere, at der bør overvejes et cover til fjernbetjeningen – ligesom til en smartphone.

Tilbehørsproducenten Griffin har allerede forudset behovet, og tilbyder derfor et ’Survivor Play’-cover som kan beskytte Siri-fjernbetjeningen mod knubs.

Se også: Apple afslører nyt Apple TV med Siri og egen App Store

Opdatering:

Historien slutter ikke her. mobilsiden gik videre med historien. 4/11/2015 pustede redaktionen nyt liv til historien med et indlæg omkring emnet Den modulopbyggede PuzzlePhone kan nu finansieres online – Du kan læse den her. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..