Bruger: Kurio-tablet er en katastrofe

Kurio 7 tommer tablet til børn, er ifølge en af vores brugere en ren katastrofe.

Bruger: Kurio-tablet er en katastrofe

Kurio 7 tommer tablet, er en Android-tablet specielt beregnet til børn. Kurio er en prisbillig tablet, der blandt andet forhandles via Coops webshop og har en pris på 1.495 kroner.

Kurio reklamerer med, at deres 7 tommer tablet kommer med Android 4.0 og præinstallerede spil, som f.eks. Angry Birds og Fruit Ninja m.fl.

På Kurio World oplyses det, at der findes yderligere 100 læringsspil, der kan hentes via Kurio Store –Altså ikke via Google Play, som andre tablets.

På Kurio 7 er det muligt, at oprette en forældrekonto, hvorfra flere børnekonti kan administreres. Der kan sættes begrænsninger for, hvilke websider børnene kan besøge, ligesom der kan sættes en tidsbegrænsning for hver konto, så børnene kun kan spille et bestemt stykke tid om dagen.

En af Mobilsiden.dk’s læsere har forsøgt sig med Kurio 7 og kalder den for en katastrofe.

Stefan Granholm, der har eget computerfirma, har købt og prøvet Kurio 7. Han synes opsætningen virker uoverskuelig, og specielt forskellen på voksen- og børnekonti kan være svær at gennemskue.

I forbindelse med opstarten af Kurio 7, var Stefan nødt til at gennemgå adskillige opdateringer. Da han endelig kom igennem og ville installere flere spil end de præ-installerede, viste det sig, at Kurio Store var meget langsom og næsten umulig at have med at gøre. Han oplevede blandt andet uforståelige fejlmeddelelser og mistet internetforbindelse.

Stefans opfordring til andre, der påtænker at anskaffe en tablet er: Køb en ordentlig Android-tablet og glem Kurio 7.

Stefan mener også det er en fejl, at man ikke kan hente applikationer via Google Play. Det skal dog nævnes, at det i salgsmaterialet er oplyst, at nye applikationer kan hentes via Kurio Store.

Der er altså ikke lovet adgang til Google Play, selvom mange måske vil tage det som en selvfølge, når der er tale om en Android-tablet.

Advarsel: Pas på med de falske Android-tablets

Har du erfaringer med Kurio 7, så hører vi gerne om det, i kommentarfeltet nedenfor.

Vi har tidligere skrevet om Kurio 7 på Mobilsiden.dk – læs også: Børnevenlig tablet klar til det danske marked.

Efterfølgende om emnet

Siden redaktionen kørte dette opslag er der kommet nyt i sagen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 23/9/2012 fulgte vi op med fortællingen om Måske Windows 8 tablet på vej fra HPKlik her og læs videre.. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..