CBB og Bibob sætter iPhone på udsalg

Både iPhone og iPhone 3GS kan nu købes uden binding til noget der ligner udsalgspris.

CBB og Bibob sætter iPhone på udsalg

Ingen bindingsperiode og ingen lås til en teleoperatør. CBB Mobil har netop kastet sig ud i salget af iPhones uden de sædvanlige bindinger.

Priserne leder umiddelbart tankerne hen på et udsalg.

Den store 3GS-model på 32 GB koster 4.921 kroner og 3GS med 16 GB hukommelse ligger på 4.188 kroner. Den gamle 3G 8 GB er nede på 3.456 kroner.

Fælles for alle priserne, at de er billigere end alle udbyderne på Mobilpriser.dk. Også en datapakke med 1 GB datatrafik er inkluderet i seks måneder.

Bibob er også på vej

CBB Mobil er ikke den eneste, som går discountvejen med den populære mobiltelefon. Også søsterselskabet Bibob er på vej.

– “Jeg kan bekræfte, at Bibob inden længe også vil sælge iPhones. Det bliver det samme pris, som hos CBB Mobil”, fortæller Lars Asger Petersen, direktør i både CBB og Bibob til Mobilsiden.dk

For at købe iPhones kræver det, at man er kunde hos enten CBB eller Bibob. Abonnementet er dog unden binding og kan umiddelbart opsiges.

Læs også
 – iPhones fra CBB er alligevel lidt låst

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Her finder du næste interessante vinkel i sagen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. Efterfølgende d. 28/8/2009 bragte vi et indlæg med tematikken Bibob kontrolleres nu af CBB Mobil – Den videre historie om temaet finder du her. Se også seneste nyt om temaet ved at trykke her..