Chrome tilføjelser kommer nu som apps til iOS og Android

Browseren Chrome har nogle små tilføjelser der letter hverdagen, nu kan de nemt laves til normale apps til smartphones

Chrome tilføjelser kommer nu som apps til iOS og Android

Chrome, Googles populære browser, har sin egen app markedsplads med forskellige små tilføjelser til browseren der gør hverdagen nemmere eller sjovere. Tilføjelserne kan være et lille spil, en genvej til PayPal eller en valutaomregner.

Google og Chrome kalder tilføjelserne for apps selvom det ikke har så meget at lighed med smartphone apps, men for at gøre forvirringen total kan Chromes apps nu også blive rigtige smartphone apps.

Chromes ”apps” kan ved hjælp af et værktøj blive til ”rigtige” smartphone apps og dermed hentes i Google Play til iOS App Store. Så har du nogle Chrome apps du savner på din smartphone, ja så er der måske håb forude.

Er du udvikler, så kan du få mere teknisk information her

Har du nogle Chrome apps du synes er rigtig gode, så del gerne din viden!

Undertegnede bruger flittigt ”Evernote Web”, ”Save to Pocket” og en vejrudsigt, samt selvfølgelig Gmail, Google Calendar og YouTube.

Kilde: http://thenextweb.com

Efterfølgende nyt om emnet

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 29/1/2014 publicerede redaktionen en artikel der tunede ind på BlackBerry har givet op, kører Android i nyeste opdatering – Klik her. Tjek også seneste nyt om temaet her..