Cuba er nu med på mobilbølgen

Så oprandt dagen, hvor den menige cubaner kan erhverve sig en mobiltelefon.

Cuba er nu med på mobilbølgen

Det cubanske statsligt ejede mobilselskab tilbyder nu "alle cubanere", at de kan anskaffe sig en mobiltelefon. Dette berettes der om i dagbladet Granma. Det skal dog ikke forstås således, at ingen cubanere hidtil har haft mobiltelefoner. Men disse mobiler har de eksempelvis fået igennem udenlandske, venner eller bekendte.

Det banebrydende på mobilmarkedet i Cuba er, at den menige cubaner nu selv kan gå hen i butikkerne og købe sig en mobil. I første omgang vil det dog kun blive muligt, at købe telefoner med et taletidskort.

Det skal tilføjes, at det ifølge BBC nok i første omgang bliver de mere velhavende cubanere, der kommer til at kunne nyde godt af muligheden. Dette skyldes, at prisen for mobiltelefonen og telefonien skal betales i udenlandsk valuta – såsom amerikanske dollars.

Fortsættelsen:

Interessen for emnet tog ikke slut. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 17/3/2008 gik vi videre med nyheden; Forskere advarer børn mod mobilbrugKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..