Dansk spil en succes i App Store

Det danske mobilspil Frisbee Forever har fået stor succes i App Store. Mere end 75.000 har hentet spillet de første 24 timer.

Dansk spil en succes i App Store

Frisbee Forever, der er et dansk mobilspil, har stor succes i Apple’s App Store, og er allerede det første døgn blevet downloaded mere end 75.000 gange.

De personer der har hentet spillet de første 24 timer, har sammenlagt brugt 400.000 minutter på spillet. Det skriver Husets Markedsføring.

Frisbee Forever er udviklet af det danske firma Kiloo Apps, og de har brugt omkring 3.000 udviklingstimer, fordelt ud på cirka otte mand, siden starten af 2010, for at nå frem til det endelige spil.

Kiloo har andre succesfulde applikationer bag sig, men de har ikke tidligere oplevet den succes, som også Apple bakker op. Apple har nemlig valgt, at give spillet ekstraordinære positioner i iTunes og App Store.

Du kan downloade Frisbee Forever gratis i App Store, ønsker du en masse muligheder i det koster det dog penge for forskellige in-apps.

Frisbee Forever forventes at komme til Android engang i efteråret.

Mere til sagen

Fortællingens videre forløb. mobilsiden gik et skridt videre. Allerede d. 4/5/2011 fulgte vi op med en artikel med fokus på iPhone 5 kommer i to varianter – Du læser den her. Læs også seneste nyt om emnet her.