Danske Bank på vej med app til Windows Phone

Danske Bank oplyser, at udviklingen af en mobilbank-applikation til Windows Phone netop er startet.

Danske Bank på vej med app til Windows Phone

Danske Bank er netop nu ved at udvikle en Windows Phone version af deres populære mobilbank-applikation, der i forvejen findes til både iPhone, iPad og Android.

Få dage efter Nokia Lumia 800, den første Nokia smartphone med Windows Phone, kom på gaden, var meldingen ellers, at der ikke var en app rundt om hjørnet, da udbredelsen af platformen ikke var stor nok.

Dengang udtalte kommunikationschef Rune Fick Hansen fra Danske Bank til Mobilsiden.dk:

 -”Windows mobilplatformen ser rigtig interessant ud, og vi vil naturligvis også understøtte den, når vores kunder begynder at benytte den”.

Ny mening fra Danske Bank

Den danske storbank er nu, halvanden måned efter, kommet på andre tanker.

 -”Dengang var holdningen at understøtte de platforme vores kunder benytter. Vi kan se at Windows Phone og Nokias lancering – med blandt andet prisbillige løsninger – gør at Windows Phones er begyndt at tage fra på markedet,” siger Peter Schleidt, direktør for IT i Danske Bank.

Danske Bank vil med Windows Phone applikationen fortsat forsøge, at være den bedste danske mobilbank applikation.

– ”Microsofts retningslinjer overholdes, men vi ønsker også folk skal kunne se det er en Danske Bank applikation og vores ’look and feel’ beholdes,” slutter Peter Schleidt.

Udviklingen af Windows Phone app’en kommer heller ikke til at gå ud over de eksisterende applikationer, oplyser IT-direktøren.

Hvornår applikationen frigives er endnu ikke fastsat. Men du kan komme med gode råd og idéer til Danske Bank på deres Facebook.