Danske priser i norden og Baltikum hos Telia

Telia lancerer nye abonnementer, hvor tale og SMS foretaget i Telias net i de nordiske og baltiske lande takseres til danske priser.

Danske priser i norden og Baltikum hos Telia

Telia har lanceret to nye abonnementer – 4EVERYTHING Light og 4EVERYTHING Premium.

De nye abonnementer giver samme samtale- og SMS-pris uanset om forbruget foregår i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen – sålænge man benytter Telias netværk.

Telia kalder servicen, der er inkluderet i abonnementerne 4EVERYTHING Light og 4EVERYTHING Premium, for “Roam like home”.

I en pressemeddelelse siger Søren Abildgaard, direktør for Telia Danmark:

– ”Skellet mellem ind- og udland bliver i den grad udvisket med Roam like home. Man skal ikke længere bekymre sig om, hvor mange sms’er man kan tillade sig at sende, eller om det nu også er klogt at ringe hjem og fortælle om sine oplevelser fra Stockholm, Riga eller Oslo. Man kan ganske enkelt bruge sin mobil præcis som man er vant til i Danmark uden bekymringer om tårnhøje regninger, der venter derhjemme.”

Træerne vokser dog ikke ind i himlen, og der er stadigvæk en del man skal være opmærksom på.

Det er således kun indgående og udgående opkald og SMS’er, der er falder ind under “Roam like home” betegnelsen. Sender man MMS beskeder eller bruger data, så bliver man stadigvæk opkrævet udlandstakst for forbruget.

Læs hele Telias pressemeddelelse her.

Mere om sagen

Det tog ikke lang tid, temaet taget i betragtning, inden der kom nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 12/1/2012 blev historien fulgt op med artiklen om Telia: Fyringsrunder er en sort dagKlik her og læs artiklen.. Se de seneste nyheder om emnet her.