Danskerne elsker smartphones

Det sidste år er antallet af solgte mobiltelefoner steget eksplosivt, og i dag er mere end hveranden solgte mobiltelefon en smartphone.

Danskerne elsker smartphones

At smartphones er populære som aldrig før, og i dag er mere end halvdelen af alle solgte mobiltelefoner en smartphone hos TDC.

Det stigende antal danskere med smarthones betyder også, at mængden af datatrafik er hastigt stigende. Vi henter og sender mere både billeder, musik, spil, hvilket på få måneder har fordoblet datatrafikken i følge nye tal fra TDC.

Mobilsiden.dk’s chefredaktør John G. Pedersen, forklarer udviklingen med; “Smartphones er blevet lettere at anvende, og de fås nu i alle prisklasser”.

Det kombineres med de muligheder, der er på en smartphone, sammenlignet med en almindelig mobiltelefon gør man kan ordne ting på farten, man normalt må vente med til man sidder foran computeren.

Videre nyt om Smartphone

Siden vi publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. Allerede d. 15/9/2010 publicerede vi en opfølgning med sagen Rapport: Smartphone-brugere betaler gerne for applikationerKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Læs også seneste nyt om emnet her.