Danskerne er vilde med internethandel via mobilen

Danske forbrugere anvender oftere de mobile enheder til at foretage køb via internettet.

Danskerne er vilde med internethandel via mobilen

Forbrugernes tablets samt smartphones er blevet en vigtigere og mere brugbar del af hverdagen, hvor internethandel nu er ved at blive helt almindeligt igennem disse, mobile enheder.

Således er det nu hele 23 procent af mændene med en smartphone eller tablet der handler på internettet via en af disse enheder, og 16 procent af kvinderne.

I gennemsnit har forbrugere der har handlet via en mobil platform handlet 5,5 gange de seneste seks måneder, skriver Comon.dk.

I aldersgruppen 25 til 34 år, er det hver tredje dansker der har handlet via en mobil enhed, sammenligner vi os med vores nabolande er vi endda foran på området.

– ”Handel på mobile enheder er hurtigt blevet en helt naturlig del af mange danskeres indkøbsvaner på nettet. Handel på mobilen repræsenterer allerede en vigtig salgskanal, og det er også en særdeles god mulighed for butikkerne til at få viden om, hvordan kunderne helst vil handle,” siger Lars Juul Dalsted, salgschef hos DIBS.

Sidste opdatering af historien

Som sagen vendes og drejes, kommer der nye vinkler om emnet. mobilsiden fulgte op på sagen. 25/9/2012 publicerede vi en ny vinkling på emnet Disse Samsung enheder får Android 4.1 Jelly BeanKlik her for at åbne artiklen.. Tjek også seneste nyt om temaet her..