Danskerne har taget MobilePay til sig – første skridt til mobilbetaling?

Danske Banks egne kunder har taget applikationen MobilePay til sig, men flest brugere findes hos andre bankers kunder.

Danskerne har taget MobilePay til sig – første skridt til mobilbetaling?

Der er ingen tvivl om, at Danske Bank med MobilePay har fået udviklet en applikation, som danskerne for alvor har taget til sig – og ikke kun Danske Bank-kunder.

MobilePay kan også være et hint om, hvordan mobilbetaling i fremtiden vil fungere. Der er allerede få steder, blandt andet værtshuset Vognhjulet i Odense, hvor man allerede nu kan betale via MobilePay. Er dette tilfældet, så ser det ud til danskerne er modtagelige for mobilbetaling.

 – MobilePay – fremtidens betalingsmiddel?

Tilbage i midten af juni måned kunne vi skrive, at MobilePay applikationen fra Danske Bank havde rundet 200.000 downloads og successen er fortsat sommeren over. Danske Bank har netop offentliggjort på deres Facebook-side, at applikationen nu er hentet mere end 400.000 gange.

Statistikken viser også, at 47 procent af brugerne er kunde i Danske Bank, mens de resterende 53 procent brugere altså er kunde i en konkurrerende bank.

Med MobilePay er der siden lanceringen overført mere end 100 millioner kroner, og den seneste uge er der overført i gennemsnit 20 kroner i sekundet, oplyser Danske Bank.

Fordelingen er fortsat en stor overvægt af iPhone-brugere, som altså står for 74 procent af det samlede antal downloads, mens Android-brugere står for 26 procent. Du kan se flere fakta-oplysninger omkring Mobile Pay her.

Applikationen forventes til Windows Phone platformen i løbet af efteråret.