Danskerne jagter Wordfeud rekord

Verdensrekorden for et enkelt ord i Wordfeud skal slås med den danske ordbog, det er Telmore og feud.dk blevet enige om.

Danskerne jagter Wordfeud rekord

Det verdenskendte scrabble-spil Wordfeud, bliver i disse dage spillet ekstra meget af danskerne, og det er ikke uden grund. 

For hjemmesiden feud.dk og teleselskabet Telmore er gået sammen, i et forsøg på at generobre verdensrekorden i Wordfeud. Rekorden er i disse dage er på 20.048 point for et enkelt ord. Den nuværende rekord er godt nok lavet af en dansker, men med den engelske ordbog. 

 

Det er Kristian Langborg-Hansen, stifteren af feud.dk der har taget kontakt til Telmore om at sprede nyheden omkring rekordforsøget. Konkurrencen løber frem til 16. Marts 2012, og der er selvfølgelig en præmie til vinderen, eller rettere sagt to præmier, (da det kræver to mobiler at spille Wordfeud). 

 

Præmien er på to gange af de nye 500 timers mobilpakker fra Telmore, som vi i går skrev om her på siden. Ud over 500 timers tale, følger der også 10 GB data og Ubegrænset sms/mms pr. måned med i et helt år. 

 

Reglerne der er udarbejdet af Kristian fra feud.dk, er som følgende: 

 

  • Rekorden skal gennemføres med den danske ordbog 

  • Du bestemmer selv hvilket bræt 

  • Du skal på ét ord lave flere point end den højeste rekord på både Facebook-siden, Wordfeud Records og wordfeudrekorder.dk (i øjeblikket 20.048 point) 

  • Ordet skal være et ord, der ikke tidligere er brugt til rekorder (det er med andre ord ikke nok at lave en bedre udførsel af en af de kendte rekorder) 

  • Når du har lavet rekorden, skal du sende et billede af rekorden med pointantallet og dit brugernavn til info@feud.dk 

  • Vi modtager alle rekordforsøg frem til og med fredag 16. marts 2012. Indkomne rekorder offentliggøres løbende på feud.dk. Se også mere om verdensrekordforsøget på feud.dk 

Hvis du endnu ikke har spillene nede på din smartphone kan de hentes til dine AndroidApple, og Windows Phone enheder, ved at klikke på linket.

Seneste nyt om emnet

Her får du sagens videre forløb. mobilsiden kunne ikke lade være. 3/2/2011 blev sagen bragt videre med en artikel med temaet Her får du lavpris-telefoni billigst – Den kan læses her. Se også seneste nyt om temaet her..