Danskernes kendskab til 4G LTE er begrænset

En ny undersøgelse viser, at hver tredje dansker ikke har hørt om 4G – og 6 ud af 10 ikke ved om deres teleselskab udbyder det.

Danskernes kendskab til 4G LTE er begrænset

En ny undersøgelse, som Epinion har udført for teleselskabet Telenor, viser 32 procent af danskerne ikke har hørt om 4G og hele 61 procent ikke ved om deres teleselskab har et 4G-netværk.

 – Telenor gør klar til 4G

 – ”Det seneste år har man nærmest ikke kunne tænde for fjernsynet, åbne en avis eller gå på gaden uden at møde en reklame for 4G. alligevel har hver tredje dansker slet ikke hørt om 4G, og endnu flere aner ikke, om de selv kan få del i herlighederne,” siger privatkundedirektør Mikkel Torsting fra Telenor.

 – 4G skal stoppe kunde-afgang ved Telenor

Telia og 3 er pt. de eneste af de fire store danske teleselskaber, som tilbyder 4G LTE. Telenor åbner dog for deres netværk i løbet af marts måned og vil grundet netværkssammenlægningen med Telia dække 75 procent af befolkningen med 4G fra dag ét af.

Undersøgelsen er baseret på 1.061 webinterviews, der er indsamlet fra Epinions Danmarkspanel i februar måned 2013, og er repræsentativ i forhold til uddannelse, alder, religion og køn.

Læs også:
 – Hvor hurtigt er 4G LTE på Samsung Galaxy S III 4G
 – 4G: Hvad betyder det for dig?

Opfølgning af sagen

Ja vi fulgte selvfølgelig op på artiklen. mobilsiden fortsatte historien. 4/3/2013 fulgte redaktionen op med sagen om Ny priskrig kan koste mange jobs i telebranchen – Forstættelsen om temaet kan læses her. Læs også seneste nyt om emnet her..