Danskernes ønske til julemanden: Bedre telefondækning

Telia og YouGov har lavet en undersøgelse som viser at vi ønsker bedre dækning, er du enig?

Danskernes ønske til julemanden: Bedre telefondækning

Telia er godt i gang med at sammenlægge deres 3G og 4G master med Telenors så kunderne får bedre dækning, hurtigere og mere stabilt netværk. I den anledning har Telia sammen med forbrugerpanelet YouGov lavet en undersøgelse over hvad vi danskere ønsker mest her i det nye år. Kort sat blev lidt over 1000 mennesker spurgt om de foretrækker bedre dækning, hurtigere eller mere stabilt netværk.

Præcis halvdelen af de adspurgte ønsker bedre geografisk dækning så man flere og flere steder undgår at komme i døde områder. Lidt interessant er det dog at København og Sjælland også i høj grad vil have hurtigere netværk hvor midtjyderne hellere ser bedre stabilitet. Lidt pudsigt så vil Københavnere også gerne have bedre stabilitet og i mindre grad bedre dækning. Noget tyder på der er mange udfald i opkaldene.

Smartphonebranchen får flere og flere kvindelige brugere og mange sociale medier bliver domineret af kvinderne, men noget tyder på at Instagram og Twitter fungerer fint med den nuværende hastighed for kun 14% kvinder ønsker hurtigere net hvor det gælder 22% af mænd. Kvinder ønsker derimod bedre dækning med 53% kontra mænds 47%. Begge køn har dog 15% der kan enes om færre udfald i telefonsamtalen.

Brugere mellem 18 og 34år er også mere interesseret i hurtigere netværk end deres forældre. Bedsteforældrene på 55+ år er mere interesseret i bedre dækning, faktisk er det kun 11% af de 55+ årige som ønsker hurtigere netværk.

I 2014 starter sammenlægningen af 2G masterne så opkald og sms’er er er sikre på at blive afsendt og komme frem. 2G udrulningen vil forhåbentlig give bedre dækning, så til næste år kan det være at Telia kunder ønsker sig endnu hurtigere mobildata.

Hvad ønsker du dig mere af: stabilitet, hastighed eller bredere dækning? Og tror du julemanden hører dig?

Julemanden selv ønsker sig nok billigere 4G der kan koste helt op til 999kr om måneden på Grønland.

Det sidste nye

Få efterfølgende nyt i kronologien og tjek absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 27/11/2013 tunede vi igen ind på emnet med et indlæg omkring Mobilen er det unge mennesker mindst vil misteKlik her for at åbne artiklen.. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..