Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dårlig anmeldelse koster Apple 58 milliarder kroner

Dårlig anmeldelse koster Apple 58 milliarder kroner

Et amerikansk medie har givet iPhone 4 en særdeles dårlig anmeldelse. Det har kostet Apple dyrt.

Det amerikanske medie Consumer Reports, der kan sammenlignes med Tænk her i Danmark, har i en anmeldese af iPhone 4 meldt ud, at de ikke vil anbefale iPhone 4, på baggrund af de meget omtalte antenneproblemer.

Det har sat gang i spekulationer om, om Apple vil se sig nødsaget til at tilbagekalde iPhone 4.

Det har sat Apples aktier under et voldsomt pres, og resulteret i et fald på 4,2 procent, svarede til hele 9,9 milliarder dollars, eller 58 milliarder kroner.

Aktien har været noget ustabil, men har genvundet noget værdi. I skrivende stund er aktien dog stadig 2,1 procent lavere end før offentliggørelsen af anmeldelsen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jørgen E 15-07-2010 15:58:13

Måske skal man præcisere, at det ikke er Apple der har tabt pengene, men ejerne af Apple aktier. Stadig er det dog kun "papir-penge" ind til man realiserer sine aktier. Det vil være korrekt at tale om tab i aktie-værdi i stedet for, og kursen har i øvrigt også allerede rettet sig meget.
Apple er i øvrigt det 2. største selskab i USA målt på børsværdi, så 58 mia. er lidt "småpenge" i den sammenhæng.

0 0
16-07-2010 21:53:21

Nu er det ikke alle der har voldsom meget indsigt i finansmarkedet... Men vi forstår dog alligevel hensigten med artiklen. Og mon ikke apple selv sidder på aktie majoriteten ? Tror ikke at Steve J. vil lade ret mange andre sætte dagsordenen i æbleland...

0 0
Jørgen E 16-07-2010 23:23:17

Selv om finans måske ikke er særlig interessant, så var dog dette denne tråd relaterede til og handler om. Om du forstår hensigten skal jeg lade være usagt, men for Jobs kunne det i yderste konsekvens være hans job der var på spil og ikke så meget Apples penge.
Vedr. Apple, så nej, Apple ejer absolut ikke sig selv - langt fra, og Jobs ejer kun en meget meget lille del af Apple målt i aktier og ikke værdi. Efter som han er CEO for Apple, så er det hans job netop at sætte dagsordenen uanset hvem der er ejer, det er det han er ansat til. Han har som måske bekendt været væk fra Apple nogle år, efter uoverensstemmelser. Jobs har i øvrigt mange aktier i Disney, men det er en anden sag ;-)
http://finance.yahoo.com/q/mh?s=aapl

0 0
Henrik 15-07-2010 13:30:20

Apple har fået noget velfortjent røg for deres antenne-fail.

Men jeg kommer lige til at tænke på - hvad nu hvis det havde været Nokia?

Mit gæt er:

Uuuuha! Så havde Engadget stået på den anden ende med, at nu er de helt færdige og alt muligt.

Men Apple - her er fanboys'ne og lave "undskyldnings" blogs og Apple siger "there is no spoon" osv.osv.

Ahh well, rart at se at Apple har fået en blodtud, så kan det være de kan skrue lidt ned for deres eklatante arrogance.

0 0
Christoffer 14-07-2010 22:08:54

burde Apple ikke have testet om antenner på siderne var en god ide før de sender på markede?

0 0
Henrikmand 14-07-2010 22:33:33

Sjovt nok havde det slet ikke været nødvendigt at teste det først.

Det var for længst forudset af specialister på området.

0 0
TJ 14-07-2010 21:30:25

Der er jo grænser for hvor fejlbehæftiget et produkt man kan sende på gaden. Men nogen virksomheder tror at de "kan gå på vandet", Selv Apple må se virkeligheden i øjnene og se at få rettet fejlene, der er jo trods alt nogle der også gerne vil kunne bruge tlf. til at ringe med også.

0 0
Bjarke Hansen 14-07-2010 16:52:41

Godt Apple har fået lidt modspil, og det har påvirket aktionerne i nedadgående retning

0 0
Michael Nielsen 14-07-2010 18:06:31

Lige et spørgsmål: Hvorfor er det godt at Apple har fået "lidt modspil"????

Et gammelt ordsprog er vist her på sin plads:"rønnebærerne er sure" sagde ræven - han kunne nemlig ikke nå dem!

0 0
Mads 15-07-2010 09:46:45

Du lyder fornærmet. Har du aktier i Apple?

0 0
Hest 14-07-2010 21:31:06

Det er vist mere det at der endeligt er nogen der tør sige hvad der er galt med Apples produkter. Iphone fx. der er har en hel del kritiske fejl, som folk ofte gør til bagateller.

Ja man kan få god forbindelse ved at gøre det ene og det andet. Holde den anderledes, sætte tape på osv. men det bør ikke være nødvendigt på et produkt til den pris.

DERFOR er det godt at de endeligt får lidt modspil, så de måske kan få nogle færdige produkter på markedet næste gang.

0 0

Om brug af cookies