Data-forbruget stiger eksplosivt

Dankernes forbrug af nettet på mobilen er kraftigt stigende. Telenors har firdoblet antallet af data-abonnementer på et år.

Data-forbruget stiger eksplosivt

Danskerne tager internettet med over alt, og alt lige fra e-mail, bank-forretninger, Facebook og shopping ordnes over den mobile net-forbindelse.

– ”Det mobile bredbånd er blevet hvermandseje. Rigtig mange danskere vælger, at supplere deres fastnetbredbånd med en dongle til pc’en eller et dataabonnement til telefonen. På den måde kan de tage internet og e-mail med i sommerhuset, på togrejser osv.,” siger Peter Berg, markedsdirektør for Telenor.

Siden sidste år har kunderne hos Telenor forøget deres forbrug af data med hele 76 procent.

Samtidig har Telenor oprettet fire gange så mange data-abonnementer. I slutningen af 2008 var der 1.055.000 mobildata-abonnementer, mens der et år efter var 1.636.000.

Sidste nye om temaet

Det tog ikke lang tid, temaet taget i betragtning, inden der kom nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 5/5/2010 fik historien nye ben at gå på med en artikel om WiMP – den bedste musiktjeneste i Danmark – Historien finder du her. Se de seneste nyhede om temaet her.