DBA applikation runder milepæl og har en ny funktion på vej

DBA applikationen er ved, at være alle mandseje viser de nyeste tal, hvilket ”fejres” med en ny funktion er på vej til applikationen.

DBA applikation runder milepæl og har en ny funktion på vej

Der er godt nyt fra folkene bag den populære DBA-applikation. DBA applikationen har haft en massiv interesse blandt brugerne og rundede i sidste uge download nummer 715.000.

Det svarer til, at hver tredje dansker, som ejer en smartphone, har DBA applikationen installeret på sin telefon.

Men der er også andre gode nyheder fra disse kanter foruden denne milepæl. En ny funktion er nemlig på vej til applikationen, der betyder man nu kan tilkøbe fremhævningsprodukter eller betalingsannoncer. Dermed behøver man ikke længere sætte sig foran computeren for at lave eller redigerer annoncer, men man kan nu også styre dette direkte på mobilen. Konkurrenterne Trendsales, Gul&Gratis, Reshopper, Anywear og Resecond er endnu ikke klar med en sådan funktion.

For at bruge denne nye betalingsfunktion, skal man benytte Dankort/VisaDankort eller Mastercard – i en senere version vil PayPal også være understøttet.

Trafikken flytter til de mobile platforme

DBA investerer og udvikler konstant på de mobile platforme og har også sammen med applikationen BilBasen brugt 40 millioner kroner på dette indtil videre.

Det ses også på tallene, at det er pengene værd for hele 37 procent af trafikken på DBA sker fra den mobile platform. Meldingen fra DBA er også klar.

 – ”Vi tror, at danskerne langsomt men bestemt erstatter desktopoplevelsen med mobilen – der vil vi være med!,” sådan lyder det fra DBA til Mobilsiden.dk.

Målet med deres applikationer, DBA og BilBasen, er også at lave applikationer der giver et nemmere og hurtigere overblik end man får fra computeren, men hvor der ikke gives afkald på funktioner.

Der vil gå nogle uger inden opdateringen med den nye funktion er klar til download.