De første indtryk af Samsung Ultra Touch

Testen af den nye Samsung Ultra Touch er begyndt. De første indtryk er bedre end forventet.

De første indtryk af Samsung Ultra Touch

Umiddelbart er mit første indtryk af Samsung Ultra Touch, der også har navnet S8300, en del bedre end forventet.

Ultra Touch kombinerer touch-teknologien sammen med almindelige taster.

Telefonen er med slider-funktion, men denne behøver umiddelbart ikke bruges andet end til kamera-delen, hvis man benytter telefonens touch-funktioner.

Den nye telefon fra Samsung, kunne måske netop derfor hjælpe dem, som endnu ikke helt har overgivet sig til touch-teknologien og gøre overgangen blidere.

samsung ultra touch s8300 nyt artikelfoto

Skærmen og funktionaliteten

Touchskærmen fungerer ganske godt, virkelig følsom for berøring og man skal ikke trykke hårdt. Den har endda bestået testen for fejlfri sms ved brug af modsatte hånd end normalt.

Tidligere har Samsungs menuer været meget forvirrende efter min mening, men må sige at det fungerer på Ultra Touch.

Telefonen har styresystemet TouchWiz med widgets, så man selv kan lave genveje til favoritsteder såsom Facebook, Myspace m.m.

Design og fede features

Den store touchscreen er det første man lige ser ved Ultra Touch-mobilen, og den er indrammet af en small stilfuld rød linje. Slider-tasteturet har samme røde farve, hvilket gør designet fuldendt.

Det børstede stål på fronten gør også, at telefonen udstråler kvalitet og lidt robusthed trods den er meget smal.

Kameraet er med 8 megapixel, hvilket lyder lovende. Billederne er også super flotte på skærmen, der er af typen AMOLED. Det er spændende hvordan billederne ser ud når de kommer op på en computerskærm eller i print.

Umiddelbare mangler

En af de ting som har undret mest ved Samsung Ultra Touch telefonen er, at de ikke har benyttet “samtale-sms”, som bl.a. på Sony Ericssons W995, iPhone m.fl. dette var lidt forventet af denne telefon.

Skærmen er en 2,8″ ridsefast behandlet touchscreen, der er Turbo 3G, navigation med route 66, 8 megapixelkamera, bluetooth og microSD-kort kan udvides op til 16 GB.

Med til telefonen følger et in-ear headset, og lyden er umiddelbart overraskende god og et microSD-kort med 1 GB hukommelse.

Vi tester videre og bringer snart en komplet test af Samsung Ultra Touch.

Læs også
Samsung Omnia HD – de første indtryk