De Gule Sider applikation relanceres

Den populære applikation fra De Gule Sider relanceres i ny og forbedret udgave – blandt andet i et nyt og design.

De Gule Sider applikation relanceres

Kort- og søgetjenesten De Gule Sider er klar med en relancering af deres applikation – i en ny og forbedret udgave, som blandt andet byder på nyt design og brugerflade.

Men nye designs er ikke nok, for mange af funktionerne er blevet opgraderet, så de nu fungerer endnu bedre – ligesom det også er blevet muligt at ringe med Skype.

Nu det er januar og januar-udsalget er godt i gang, så er den nye applikation god at have ved hånden. En produktsøg-funktion gør det nemlig også muligt, at søge direkte på konkrete produkter, sammenligne priser og finde vej til de nærmeste forhandlere.

Den tidligere version af De Gule Siders applikation er downloadet mere end 500.000 gange og hver måned anvender 800.000 danskere De Gule Sider fra mobile enheder.

 – ”Vi har givet vores DGS-app et gevaldigt ansigtsløft og tilføjet en masse nye funktioner. Vi har anvendt erfaringerne fra vores Krak-app og gjort brugerfladen langt mere intuitiv. Samtidig har vi reduceret antallet af kliks til et minimum, så brugerne hurtigt kan finde det, de søger. Det er slut med at stå og fumle med mobilen i vinterkulden,” siger Stefan Kercza, administrerende direktør hos Eniro Danmark, der står bag De Gule Sider.

Den nye applikation fra De Gule Sider er på gaden nu og fås til både iPad, iPhone og Android – via Apples App Store eller Google Play Store. Applikationen er gratis at downloade.

de gule sider applikation ny
Screenshots fra den relancerede applikation “De Gule Sider”

Nyheder i De Gule Sider applikation version 2.0:

  • Helt ny brugerflade og design
  • Hurtig udvidet søgning i f.eks. kommune/hele landet
  • Mulighed for at sortere søgeresultater alfabetisk efter afstand eller bedømmelser
  • Se din egen søgehistorik
  • Ny og forbedret ruteplan
  • Facebook-integration
  • Del søgninger via Twitter, Facebook og e-mail
  • Ring med Skype