Debatoplæg: Nu vælger Mobilsiden.dk IGEN side

iPhone 5 fylder for meget. Artiklerne er sensationspræget og journalisterne aner ikke, hvad de skriver om. Vi har valgt side, siger læserne.

Debatoplæg: Nu vælger Mobilsiden.dk IGEN side

Jo, Mobilsiden.dk må lægge ryg til meget kritik fra læserne. Faktisk lægger vi ører – eller rettere sagt øjne til meget.

Som et seriøst medie har vi valgt at tilbyde vores læsere muligheden for at kommenterer på alle vores artikler, og det gør rigtigt mange flittigt brug af. Det er bestemt ikke alle medier, der tør tilbyde deres læsere at kommentere på deres artikler.

Vi er på Mobilsiden.dk stolte af, at vi godt tør stå til ansvar for vores artikler, og vores artikler bliver da kommenteret og debatteret på livet løs.

En af de påstande, som vi ofte må høre på, er, at Mobilsiden.dk holder med de forkerte – altså at vi omtaler visse firmaer eller styresystemer positivt, mens andre omtales særdeles negativ. Men vi er faktisk upartiske på Mobilsiden.dk – syntes vi selv.

Læs også: Hvorfor er Android-folket så sure? Misundelige?

Men selvom vi forsøger at være upartiske, så får vi dog alligevel ret ofte på puklen for at “holde med de forkerte”. Så vi har fundet et par eksempler på kommentarer, hvor vi får nogle ordenlige drag over nakken.

Frem med høtyv og fakkel

Mobilsiden.dk lavede en afsteming om afskallende lak på den nye iPhone 5. Et problem som overraskende mange af vores læsere oplevede med deres nye iPhone 5, men selve afstemningen affødte disse nogle ret negative kommentarer om os.

En læser skrev følgende kommentar:

– “Der findes en del mennesker og endnu flere virksomheder og medier, inkl. mobilsiden.dk, som ønsker at skade Apple og personligt finder jeg det aldeles barnligt.”

Og en anden læser skrev disse påstande:

– “Hvis der er en ting jeg er super træt af på mobilsiden, så er det jeres apple hate. Jeg er ikke selv mac bruger, jeg har en selvbygget computer, og en htc desire s. Men jeg ved at apple laver kvalitets produkter og alt det i skriver passer jo overhovedet ikke. Er virkelig træt af at, i ikke kan andet end at hate på apple. Da jeg så denne side for første gang, var den nyeste video den nye ipod touch. Selvom den var rigtig fed skulle John G dog lige sige at den ikke var så god, som den egentligt var.”

I den modsatte boldgade, så fik Mobilsiden.dk også på puklen, da vi publicerede historien om iPhone 5 er billigere at bruge end Galaxy S III i strømforbrug:

– ”Hold kæft mobilsiden.dk det er for tyndt et postulat … virkelig. skal I prøve alle kneb for fortsat at hype Iphone, det er simpelthen utroligt…”

Tonen var ikke ret meget mere positiv i kommentarerne til artiklen USA-tilstande ved iPhone 5 launch i Danmark. Det var en lille artikel med web-TV indslag omkring de mange lanceringsevents, der blev afholdt i anledning af lanceringen af iPhone 5 i Danmark. En af vores læsere skrev denne både rosende og rasende kommentar:

– ”Kære mobilsiden.

Jeg er tæt-på storforbruger af mobilsiden, men for f**** jeg er personligt træt af denne apple hype, hvor siden går i selvsving over at der kommer en ny iPhone. I konstaterer selv flere steder i Jeres artikler at der ikke er noget nyt umiddelbart, og alligevel tæppebomber I mobilsiden.dk med artikler om smartphonen. Min bøn til Jer: Kunne I ikke lave en seperat sektion på mobilsiden til den apple hype I laver? Synes det er trættende at komme ind på siden, hvor så “seneste nyt”, er 10 artikler om…(trommehvirvel) iPhone. Min hensigt er sådan set ikke at tilsvine apple, for har ingen af deres produkter, så kan ikke udtale mig om dem, men I har læsere på siden der (regner jeg med) ikke har behov for at blive en del af hypen, og gerne vil læse andet mobilstof.

Udover det, så tak for et godt site….(Altså lige bortset fra ovenstående! 🙂 )”

Vi tager i denne uge tyren ved hornene og spørger vores bagkloge, kritiske og alvidende læsere, om de virkelig syntes, at vi holder for meget med de forkerte? Og hvem er disse “forkerte”?

Er Mobilsiden.dk virkelig i lommen på [indsæt selv firmanavn], eller bliver der efter din mening skrevet neutrale, objektive og upartiske artikler på Mobilsiden.dk

Kom med dit indspark i debatten i kommentarfeltet herunder.

Historien følges op

Siden vi bragte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. 28/9/2012 publicerede redaktionen artiklen Telebutikkerne på overarbejde i nat – Forstættelsen i sagen kan læses her. Vi følger op på temaet. Læs de seneste nyheder her.