Dell: Android skal nok slå iPad

Dell har netop lanceret to tablets med Android, og nu fortæller selskabets topchef, at Android nok skal komme efter iPad.

Dell: Android skal nok slå iPad

IT-giganten Dell er sikker på, at Android nok skal indhente iPad på tablet-markedet. Men det bliver ikke nødvendigvis med det samme.

 – “Ikke i morgen. Heller ikke dagen efter. Men igen, hvis du kigger 18 måneder tilbage, var kommentaren til Android-smartphones ‘hvad er det?’, og nu er der flere Android-smartphones end iPhones”, fortæller Michael Dell, topchef i Dell, i et interview med The Wall Street Journal.

Dell er også hoppet med på tablet-bøljen med de nyligt præsenterede Streak-tablets, som tidligere har været omtalt på Mobilsiden.dk.

Selskabet har i forhold til mange andre computervirksomheder været sent ude med deres tablets, og Michael Dell indrømmer i interviewet også, at den hurtigt stigende efterspørgsel kom som en overraskelse.

Dell Streak 5

Dell Streak

Dells Streak-serie er indtil videre på to medlemmer, 5’eren med en fem-tommer skærm og 7’eren med en syv-tommer skærm.

Begge kører på Android 2.2, og har desuden to kameraer, GPS, mulighed for trådløst netværk og 3G, samt 512mb ROM, 512mb RAM og Bluetooth.

 I ovenstående interview fortalte Michael Dell også, at selskabet vil fortsætte med at komme med flere Android-tablets.

Mere om temaet

Historiens videre forløb. mobilsiden kunne ikke lade være. 18/4/2011 blev historien fulgt op med en ny vinkling på emnet Tre rygter fra weekenden – Følg det videre forløb her. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..