Den ultimative byg-selv iPhone dock

iPhone docks findes i alle afskygninger, men IXOOST har fundet på den ultimative af dem alle, og du kan selv sammensætte den.

Den ultimative byg-selv iPhone dock

iPhone brugere kan være glade for én ting, og det er tilbehørsudvalget til deres enheder, et af dem er docking stationerne.

Og gutterne fra IXOOST, som har fundet på dette projekt, har tænkt langt ud af boksen da de fik idéen.

Tag en udstødnings-manifold fra en formel 1 racer, strip den for det unødvendige og modificere den med en fod, og nogle nye udgangshuller.

Derefter begynder du, at bygge elektronik ind i manifolden, for til sidst at stå med en fuldblods formel 1 udstødnings-manifold der kan afspille alt din musik fra din iPhone.

Det er præcis resultatet af en idé der har vokset sig stor, projektet betyder at du kan gå ind på deres hjemmeside, og selv vælge fra hvilken årgang din formel 1 manifold skal komme fra, for derefter selv at designe den med forskellige farver.

Til sidst har du en helt unik docking station til din iPhone, som der med garanti ikke er andre i din bekendtskabskreds der har.

Prisen? Den er selvfølgelig oppe i en klasse for sig selv. Startprisen lander derfor på cirka 38.000 danske kroner.

Se flere billeder herunder eller inde på deres hjemmeside.

IXOOST
IXOOST docking station lavet ud af en formel 1 manifold

Efterfølgende nyt om temaet

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 25/7/2012 havde vi dette at sige med en artikel med tematikken Analytikere: Skuffende iPhone-salg – Historien kan du læse her. De sidste nyheder om temaet finder du her.