Denne nye iPhone kører med Android

Et Brasiliansk selskab registrerede navnet iPhone syv år før Apple og har derfor ret til at sælge deres telefoner under iPhone-navnet i Brasilien.

Denne nye iPhone kører med Android

I Brasilien findes en ganske særlig iPhone som ikke bruger iTunes, FaceTime eller har en AppStore. Denne iPhone kører med Android som styresystem – et arrangement som Apple garanteret ikke er glade for.

Selskabet Gradiente Electronica registrerede i år 2000 iPhone navnet – syv år før Apple gjorde det. Hvilket betyder at de har retten til at sælge smartphones under navnet iPhone i Brasilien.

Tilsynsmyndigheder i Brasilien har nu vedtaget, at Apple ikke har eneret på iPhone-navnet i landet når det angår smartphones. Apple kan stadigvæk sælge iPhones i Brasilien, men Gradiente Electronica kan efter eget ønske ansøge om eksklusivitet.

Apple vil angiveligt appellere dommen, men indtil videre kan Gradiente Electronica sælge deres iPhone Neo One for en brøkdel af hvad Apple tager for deres iPhone.

Kilde: Coolsmartphone

Fortsættelse af sagen

Efterfølgende kom der mere nyt til historien. mobilsiden fulgte op på sagen. Allerede d. 18/2/2013 gik redaktionen videre med sagen om Kvinder køber mobil anbefalet af venner og familie – Læs mere her. Læs også seneste nyt om temaet her.