Der lander flere iPhones i kommende uge

Danmark er så godt som tørlagt for iPhone 4. Men allerede i kommende uge leveres den næste sending. Der kan også købes direkte hos Apple.

Der lander flere iPhones i kommende uge

Udsolgt-skiltet præger telebutikkerne rundt om i landet, som stort set har tømt hylderne for iPhone 4.

Telia og 3 melder helt udsolgt, mens Telenor forventer at sælge de sidste par eksemplarer i løbet af fredagen. Men der er flere på vej.

– “Vi får flere mobiler i kommende uge, vi ved dog ikke hvor mange”, siger kommunikationschef Stine Green Paulsen fra 3 til Mobilsiden.dk.

Telenor fortæller også, at deres næste sending lander i kommende uge.

Telias salgsdirektør Michael Bech har dårlige nyheder til kunderne. Han forventer, at der kan “gå uger”, inden Telia igen har flere iPhone 4 at sælge.

Mobilen sælges også hos Call Me, mens Bibob oplyser, at de får iPhone 4 til salg i starten af september.

iPhone 4 kan også købes hos Apple, der sælger direkte fra deres webshop uden abonnement og med fri levering. 32GB-udgaven koster 5.499 kroner,  mens 16GB fås for 4.699 kroner. Ifølge shoppen sendes produktet indenfor tre uger.

Læs også
 – Web-TV: Se iPhone 4 live
 
Overblik: Bliv uptodate med iPhone 4
 – iPhone 4 kommer uden abonnement i Danmark

Opdateringer i sagen

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 30/7/2010 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med sagen; Web-TV: De første iPhone 4 er solgt i DanmarkKlik her for den efterfølgende artikel.. Du finder seneste nyt her.