Derfor blev Lumigon T1 aldrig til noget

Det er to år siden danske Lumigon, præsenterede deres smartphone T1, men produktet kom aldrig på markedet. Læs her hvorfor.

Derfor blev Lumigon T1 aldrig til noget

Mange, inklusiv Mobilsiden.dk, har undret sig over hvornår, eller om, den danske smartphone producent Lumigons smartphone T1, overhovedet kom på markedet.

Nu har Lumigon netop under Mobile World Congress 2012 fortalt, hvorfor produktet ikke har set dagens lys.

Lumigon kom til den erkendelse, at de havde valgt det forkerte chipset, men som ny producent og uden en uendelig pengestrøm bag sig, er det svært at få adgang til de ”rigtige” komponenter fra start.

Det er ganske simpelt svært at få lov til at købe komponenter hos de store producenter, hvis ikke man kan aftage store nok mængder, af de produkter man køber.

Derfor blev telefonen forsinket, og da muligheden så kom for at få lov at bruge en 1.4 GHz Qualcomm Snapdragon processor, måtte Lumigon ændre strategi. Snapdrag er i øvrigt en processortype, som blandt andet HTC også benytter sig af.

T1-telefonens andre specifikationer og design er nu forældet, og derfor blev det en ny begyndelse for Lumigon. T1 ligger nu godt gemt væk og kommer ikke på markedet

I stedet bliver det Lumigon T2, som bliver den første Lumigon telefon på smartphone markedet. Den kan du læse mere om her:
 –  Lumigon præsenterer T2 – ny enestående smartphone

Seneste tilføjelse til sagen

Der er sket en del siden vi bragte artiklen. mobilsiden kunne ikke lade være. 27/2/2012 publicerede redaktionen en vinkel omkring Mandagens MWC-overblik – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Seneste højaktuelle stof om “Smartphone” finder du i denne spalte..