Derfor er firmaers IT-chefer lunkne overfor mobility

IT-chefer i virksomheder mener formentlig, at mobility er en vækstfaktor – alligevel gøres der ikke rigtigt noget ved det.

Derfor er firmaers IT-chefer lunkne overfor mobility

Virksomheder oplever en stigende invasion af tablets og smartphones, og de mange forskellige mobile enheder giver it-cheferne en række udfordringer. Det skriver Computerworld.dk.

Til trods for fire ud af fem IT-chefer ser nye vækstmuligheder, så er det kun to af disse der er parate til at udnytte de mange muligheder. Det viser en undersøgelse foretaget af NNIT blandt danske it-beslutningstagere.

 – “Undersøgelsen blev udarbejdet ud fra en antagelse af, at det er et hot område”, fortæller NNIT’s teknologidirektør Karsten Fogh Ho-Lanng.

Undersøgelsen viser også, at mobility er et område virksomheder ser som et investeringsområde, men de er ikke helt parate endnu og ved ikke helt hvilket problem de skal løse.

 – “Vi kan tale om iPad-effekten. Den er superlækker, og vi har så bagefter måttet finde ud af, hvad den kan bruges til. Hvis ikke der var kommet iPads på markedet, så var det ikke kommet til at gå så stærkt, som det har vist sig at gøre.”Det er iPad’ens og iPhones og tilsvarende smartphones’ skyld, at vi står over for den udfordring,” siger han.

Sidste nye om temaet

Den seneste udvikling finder du her. mobilsiden har holdt fast i temaet. 13/6/2012 fortsatte vi fortællingen med et indlæg om Disse features må din gamle iPhone undværeKlik her for artiklen.. Du kan læse absolut seneste nyt her.