Det er blevet dyrere at være TDC-kunde – for nogen

TDC lagde priserne for fastnet om, og lovede, at det blev billigere for kunderne. Det er det blevet. Bare ikke for alle.

Det er blevet dyrere at være TDC-kunde – for nogen

Fra 1. oktober lavede TDC om på priserne for fastnet-telefoni, så man fremover betaler én krone per opkald, og ikke længere en minuttast.

Dengang blev prisændringen fremlagt som en ændring, der også kom kunderne til gode, og direktør Jesper Theill Eriksen mente, at de på denne måde gav kunderne mere for pengene.

Det er også tilfældet for en stor del af TDCs kunder. Men ikke for alle. For 20 procent af kunderne er regningen er nemlig vokset. Efter omlægningen betaler de i gennemsnit 8,60 kroner mere om måneden – svarende til en samlet regning op 26 millioner kroner.

Til gengæld er det for 80 procent af kunderne blevet billigere at bruge fastnettelefonen.

– “Når vi går ud og siger, at det bliver billigere for kunderne, hænger det sammen med, at det bliver billigere, når man foretager lange samtaler. Når folk vænner sig til de nye priser, vil de også tale længere tid. Derfor vil langt de fleste kunder – også blandt de 20 pct. – opleve, at det bliver billigere,” siger Jesper Theill Eriksen til epn.dk.