Det mener en anmelder om iPhone 3G S

iPhone 3G S ser dagens lys for offentligheden i dag. Her kan du se hvad en amerikansk anmelder mener.

Det mener en anmelder om iPhone 3G S

Så kom dagen, hvor offentligheden kan få fingrene i deres eksemplar af den nye iPhone 3G S i de første otte lande verden over.

Allerede nu har flere anmeldere i Amerika har nu haft muligheden for, at teste den nye iPhone 3G S, og dommen lyder at Apple endnu engang har gjort et nyskabende produkt bedre, men der dog skulle have været fokuseret på nogle enkelte detaljer, som halter efter.

Walt Mossberg fra Wall Street Journal skriver i hans anmeldelse, at den vigtigste forbedring på telefonen er hastigheden.

Alt foregår bare meget hurtigere, hvilket specielt mærkes på tunge spil. Han nævner også, at det kan mærkes betydeligt, at der nu er et kraftigere batteri i telefonen, end der har været i de to foregående modeller.

Han har i hans test holdt iPhone 3G og den nye 3G S op imod hinanden. Vil du læse hele hans anmeldelse kan det gøres her…

Mere om tematikken

Vi prøvede, men vi kunne ikke lade sagen ligge. mobilsiden kunne ikke lade være. 18/6/2009 fulgte vi op med en ny vinkel på iPhone OS 3.0 er ude – Den videre beretning kan læses her. Sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.