Det skriver medierne om mobil i dag – tirsdag

OVERBLIK: Nye spekulationer om Jelly Bean til Galaxy S III og S II. Google lukker en app ned. Tirsdagen er i gang.

Det skriver medierne om mobil i dag – tirsdag

I mandagens nyhedsstrøm kom det frem, at Nokia lukker sin fabrik i Finland. Der var også rygter om en ny supertelefon fra HTC, samt offentliggørelsen af, at Samsung Galaxy Note 10.1 rammer butikkerne i august måned.

Vi bragte også testen af et Bluetooth headset fra Plantronics med god lyd, og så udtrykte Apple medstifteren Steve Wozniak sin bekymring om cloud computing.

Tirsdagen startede med, at Apple udsendte beta 4 af iOS 6. Velkommen til dagens overblik.

Hvornår kommer Jelly Bean til Galaxy S III og de andre?

Der spekuleres fortsat vidt og bredt om Android 4.1 Jelly Bean til Samsungs produkter.

Senest skriver Sammobile.com at opdateringen til Samsung Galaxy S III er på vej fra testfase til officiel version. Der afventer derefter en godkendelse fra Google. I slutningen af tredje kvartal eller begyndelsen af fjerde, forventes Jelly Bean til S III at være ude.

Nu skal man ikke tage disse oplysninger alt for alvorligt, da Sammobile tidligere har skrevet, at der kommer Jelly Bean på Galaxy S III i august.

Samme website mener desuden at vide, at S II og Galaxy Note får Android 4.1 Jelly Bean i fjerde kvartal.

Google lukker podcast-app’en Listen

Applikationen Google Listen, der har givet Android-brugere adgang til at finde og lytte til podcasts, bliver nu lukket ned, skriver Google på sin blog. Her beskrives også andre ændringer i nogle af Googles tjenester.

Lukningen begrundes med, at Google Play i dag indeholder mange forskellige podcast-applikationer.

Google Listen blev lanceret i Google Labs i august 2009.

Samsung dual-sim telefon sælges nu i England

Leder du efter en Android-telefon der kan håndtere to SIM-kort, må du til England. Her er Samsung Galaxy Ace Duos netop kommet i butikkerne. 

Telefonen der kører Android 2.3 Gingerbread har 3,5 tommer skærm, 5 megapixels kamera og en processor på 832 MHz, skriver Unwiredview.

Derudover er der plads til to SIM-kort. Disse kan godt være fra to forskellige operatører og netværk.

Office Store er åbnet for udviklere og kunder

Udviklerne og kunder kan nu få adgang til Office Store, den nye app-del til Microsoft Office. Det skriver Microsoft News.

Fra Office Store kan der hentes web-baserede plugins til Office-programmerne. Via en ”Insert tab” kan brugeren tilføje ”Apps for Office”.

Du kan tage et smugkig på Office Store – via dette link.