Det skriver medierne om mobil i dag – tirsdag

OVERBLIK: Om lille måned starter forsalget på den næste iPhone, siger rygtet. Velkommen til dagens overblik.

Det skriver medierne om mobil i dag – tirsdag

I denne uge starter skoleeleverne, og der ligger en iPad på bordet hos mange af dem, skrev vi mandag. Her bragte vi også et sparetip om tablets – tre grunde til at du kan undvære en 3G-version af din næste tablet.

For dem der kan lide at have en billig mobilregning var der også gode nyheder, der er nemlig ingen udsigt til at mobilpris-krigen stopper.

Nu er det tirsdag, og her begynder dagen med nedbrud på dele af Telenors netværk i Jylland og på Fyn.

Forsalget starter på iPhone 5 den 12. september

Tiltagende rygter om Apples sjette iPhone, omtalt som iPhone 5, peger nu på, at forsalget begynder den 12. september.

Meldingen kommer fra iMore, der samtidigt skriver at salget starter i USA den 21. september. Omkring den 5. oktober forventes den næste iPhone, at være i butikkerne globalt.

Ny version af Flipboard til Android

Den digitale magasin-applikation Flipboard er blevet opdateret til version 1.9.6, skriver Androidcentral.com.

Den nye version byder på forbedret navigation i form af dropdown menuer der kommer frem, når den klikkes på den aktuelle sektion.

Der er også en række generelle justeringer og fejlrettelser i den nye app-version, der kan hentes via Google Play Store.

LG Optimus Vu skal sælges hos Verizon

LG er en skygge af sig selv her i Danmark, men det forhindrer dem ikke at sende Galaxy Note-konkurrenten Optimus Vu på markedet i USA.

Se: Hurtigt kig på LG Optimus Vu

Websiten Unwiredview mener at vide, at produktet bliver sat til salg hos operatøren Verizon. I Danmark er der foreløbigt ingen udsigter til, at produktet kommer på hylderne hos teleselskaberne.

Baresso har fået kaffe-app

Er du er stor kaffedrikker og holder meget af vores ”danske Starbucks”, så hent Baressos applikation.

App’en kan vise vej til nærmeste kaffebar samt give information om produkterne. Du kan også følge din rabatkonto via applikationen.

Baresso findes aktuelt kun til iPhone.

Det sidste nye i sagen

Historien er stadig aktuel. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 13/8/2012 fik historien nyt liv med en nyhedsartikel med fokus på Retssag afslører Apples hemmelige produktudvikling – Historien bringes videre her. Få også seneste nyt i sagen her.