Detaljerne om iPhone 3G-launch i aften

Musik, piger, rød løber og bodyguards. Alle sejl er sat, når iPhone-salget starter i nat.

Detaljerne om iPhone 3G-launch i aften

Der er lagt op til en event af de større i aften, når Apple og Telia introducerer iPhone 3G til det danske marked. Scenen er Telias forretning på Amagertorv i København.

Sidst på eftermiddagen begynder der så småt, at ske lidt, men aktiviteterne vil tage til, som klokken nærmer sig midnat. Fra klokken 21 til en DJ spille musik foran forretningen, og der vil blandt andet være breakdanceopvisning – alt imens ‘Telia piger’ uddeler gimmick og ‘Telia vand’ til de fremmødte.

Foran forretningen på Axeltorv bliver den røde løber rullet ud, og den første iPhone 3G ankommer i limousine klokken præcis 24. Den vil blive ekskorteret ind, af to bodyguards og klokken præcis 00.01 åbnes dørene for de første kunder.

Nok til alle?

Telia vil ikke oplyse, hvor mange iPhones de har på lageret i forretningen, ej heller om der er nok til alle i køen. Blot opfordres interesserede til, at møde op, og stille sig i kø. Som udgangspunkt vil både 8 GB i sort, samt 16 GB i sort og hvid kunne købes fra midnat.

Mobilsiden.dk bringer fredag indtryk og reportager fra begivenheden.

Følg meninger og debat om iPhone på www.mobildebat.dk/iphone

Flere nyheder om temaet

Efterfølgende nyt og de absolut seneste nyheder om temaet. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 8/7/2008 var der nyt om emnet i artiklen om iPhone: Norge sænker priserne – Danmark nægter – Læs den her. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..