Din mobilregning er blevet billigere

Er du kunde hos et af discount-teleselskaberne er din regning blevet 75 procent billigere i løbet af de sidste tre år. Men nu er det tilsyneladende slut med prisfald.

Din mobilregning er blevet billigere

Danskernes mobilregning er blevet markant billigere i løbet af de sidste tre år. Prisen er nemlig faldet med hele 75 procent.

Nu lader det til gengæld til, at prisen er færdig med at falde. Men det betyder ikke, at forbrugerne ikke bliver ved med at få mere for pengene – nu kommer der nemlig i stedet bare mere i pakkerne.

-”Kunderne skal nok få mere for pengene, men det er nok mere for penge, de allerede betaler i dag. Vi vil hellere lægge mere i pakken end blot at se på pris, pris og pris,” siger Morten Strunge, administrerende direktør i Onfone til Business.dk.

Den hårde priskrig på telemarkedet skyldes, at markedet efterhånden er mættet, og der derfor ikke er så mange nye kunder at hente – derfor er selskaberne nød til at stjæle kunder fra hianden. Samtidig har lavpris-selskaberne fået kundernes øjne op for, at man kan halvere sin telefonregning ved at skifte fra TDC til TDCs underselskab Telmore – og stadig være på TDCs net.

Det sidste nye om emnet

Her får du den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden kunne ikke lade være. d. 24/3/2011 fulgte vi artiklen op med en artikel der tunede ind på Opdatering lammer én million mobilbrugere – Følg det videre forløb her. Redaktionen har fortsat interesse for emnet. Læs seneste nyt om TDC..