Disse iPhones, iPads og iPods får iOS 10 dette efterår

Ikke alle iPhones, iPads og iPods får det nye iOS 10, der udrulles dette efterår. Se her den fulde liste over iOS 10-kompatible Apple-produkter.

Disse iPhones, iPads og iPods får iOS 10 dette efterår

Lige som det er tilfældet med Android-styresystemet, kan Apple på grund af forældet hardware ikke levere den nyeste iOS 10-software til hele porteføljen af iPhones, iPads og iPods siden 2007.

Derfor udgiver Apple hvert år en liste over kompatible produkter, der får den seneste iOS-software, og det er også tilfældet i forbindelse med gårsdagens udgivelse af iOS 10 som betaudgave. I år er der ikke de helt store overraskelser, hvor Apple giver slip på de ældste produkter, der har helt op til 5 år på bagen.

Læs også: WWDC: Apple iOS 10 – Her er de største nyheder

Listen over iPhones, iPads og iPods, der kan opgraderes til iOS 10 i efteråret – formentlig september – er:

iPhones iPads iPods
iPhone 5
iPhone 5c
iPhone 5s
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone SE iPad (4. generation)
iPad Air
iPad Air 2
iPad mini 2
iPad mini 3
iPad mini 4
iPad Pro (12,9”)
iPad Pro (9,7”)
iPod touch (6. generation)

I forhold til de enheder, der fik iOS 9, betyder det altså, at iPhone 4s, iPad 2, iPad (3. generation), iPad mini og iPod touch (5. generation) sidste år fik den sidste iOS-opgradering og ikke vil modtage iOS 10.

Temaet følges op

Meget er sket siden vi bragte artiklen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 29/3/2016 fik historien nye ben at gå på med artiklen; Overblik: Apple lancerer ny iPhone SE og iPad Pro, ny Samsung S7 på vej – Artiklen kan du læse her her. Få også seneste nyt i sagen her..