Disse mobiler kommer på hylderne i juni måned

Hele tre flagskibe finder vej til telehylderne i juni måned. LG, Nokia og OnePlus byder op.

Disse mobiler kommer på hylderne i juni måned

Juni er traditionen tro en travl måned med lanceringer for alt skal nå ud, inden markedet går på sommerferie i juli og august.

Derfor byder juni måned på hele tre nye topmobiler med vidt forskellige ambitioner.

LG G3

Ultraskarp 5,5” storskærm, laserfokus og optisk billedstabilisering er nogle af de unikke features som LG’s nye flagskib kan imponere med. Den store skærm til trods er LG forholdsvis lommevenlig, faktisk er den kun en snert større end rivallen Samsung Galaxy S5 som ’kun’ kan bryste sig af en 5,1” Full HD skærm.

Det metallignende plast der svøber sig om krabatten, er meget vellykket. LG præsterer hermed en af de mest overbevisende metal-efterligninger til dato. Fordi bagklappen er i plastik giver det samtidig adgang til et udskifteligt batteri og et micro-SD kort på op til 2000 GB.

Læs også: LG G3 – Tredje G er lykkens G

LG G3 kommer i to varianter med 16GB + 2GB RAM eller 32GB + 3GB RAM. Selvom de officielt er prissat til henholdsvis 4.995,- og 5.495,- kroner, er den dyrere 32GB udgave allerede nu spottet til under 4500 kroner i forsalg.

LG G3 vil ramme hylderne i udgangen af juni grå, hvid og guld. Find den bedste pris på LG’s nye stjerne på mobilpriser.dk

OnePlus One

Den kinesiske opkomling er besindet på at give etablerede mobilproducenter en mavepuster med deres high-end mobil til lavpris. Skærmens størrelse og specifikationer minder på mange punkter om LG’s nye specmonster.

Indmaden i OnePlus nye kriger minder om hvad man ellers finder i langt dyrere Android-telefoner. Her er 5,5 tomme Full HD display, nyeste Snapdragon 801 processor på 2,5 Ghz, 13MP kamera med 4K optagelse.

Læs også: OnePlus One kommer drypvist de næste par måneder

Indtil videre er det dog kun drypvis at telefonen kun erhverves via OnePlus’ kontroversielle ’Smash The Past’ kampagne. Men fra den 6.juni vil de første inviterede købere kunne erhverves sig den nye etter. I udgangen af juni vil slusserne åbnes for at alle dem uden invitation kan tilmelde sig.

OnePlus One koster 2095,- kroner i den hvide 16GB udgave, og 2395,- kroner i den sorte 64GB variant. Den kan bestilles på Oneplus.net.

Nokia Lumia 930 og 635

Sidste flagskib for første halvår 2014 står Nokia for. Nokia holder fast i alu og plast konstruktionen men dropper nu det afrundede udtryk, fra Lumia 925 for at vige over til kantet minimalisme. Det er sædvanligvis lagt megen kærlighed i kamera delen som kommer med 20 megapixels og mange avancerede features.

Til videoentusiaster er Nokia også rundhåndede. Optiske billedstabilisering holder videoen i ro, mens en snedig anordning af mikrofoner optager 5.1 surround sound med høj dynamik.
Nokia 930 udmærker sig også ved at være en af de lidt mindre flagskibe anno 2014.

Se også: Nokia Lumia 930 – de første indtryk [WEB-TV]

Skærmen er holdt på 5 tommer Full HD, mens Windows Phone 8.1 og en Snapdragon 800 på 2,3 Ghz svinger taktstokken i maskinrummet.

Nokia 930 fås i hvid, grøn, orange eller sort. Find den bedste pris på mobilpriser.dk

Nokia Lumia 635

I den prisvenlige del af mobilspektret er Nokia klar med en 4G-udgave af deres prisbasker Lumia 630. Er man ikke vild med den matte finish og 3G-hastigheder er Nokia 635 det oplagte alternativ. Der er tale om præcis den samme telefon, men 4G understøttes nu og bagcoveret er nu i skinnende plast.

Læs også: Nokia Lumia 630 -mega mobil for få penge [TEST]

Nokia Lumia 635 fås, ligesom Lumia 630, i farverne hvid, grøn, orange og sort. Find den bedste pris på mobilpriser.dk.

HTC One mini 2

One M8 får en lillebror i One mini 2, der klemmer det mageløse finish fra One M8 ned i en mindre størrelse. Skærmen er nu 4,5 tommer HD og målene er reducerede på alle leder og kanter. 

Læs også: HTC One Mini 2 – Solid, stilsikker – og sløv? [FØRSTE KIG]

For at holde prisen og målene nede, er kraftværket neddroslet fra Snapdragon 801 til 400-serien. Dermed er det kun en 1,2 Ghz quad-core med 1 GB RAM der tikker i maskinrummet. Dobbeltkameraet er nu væk men HTC’s nye mini kan nu bryste sig af 13 megapixels mod storebrors 4 ’Ultrapixels’.

HTC One mini 2 vil ramme handlen i midten af juni til vejledende 3.499,- kroner. Find den bedste pris på mobilpriser.dk.

Samsung Galaxy K Zoom

Samsung satser på fotoentusiasterne og bygger en heftig 10x zoom ind i en telefon der ikke fylder meget mere end sædvanlige mobiler. Den ambitiøse optik er parret med 20,7 Megapixel chip med BSI-teknologi.

Læs også: Samsung Galaxy K Zoom – en ny standard for kameratelefoner

På telefonfronten er Galaxy K ikke meget efter nuværende flagskibe, med en 4,8” HD AMOLED display, en ny sekskernet processor der parrer en 1,3 Ghz quadcore med to hurtige 1,7 Ghz kerner til den eventuelle sejtrækken.

Telefonen vil lande i butikkerne medio juni, til en vejledende udsalgspris på 3.995,- kroner. find den bedste pris på mobilpriser.dk.

Mere nyt om Oneplus

Fortællingens videre forløb. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 1/5/2014 fulgte redaktionen op med nyheden Disse mobiler kommer på hylderne i maj måned – Læs mere her. Se også seneste nyt om temaet her..