Disse mobiler kommer på hylderne i maj måned

Du kan her se, hvilke mobiltelefoner der kommer på hylderne i telebutikkerne i denne måned.

Disse mobiler kommer på hylderne i maj måned

I slutningen af april måned kom to af årets måske mest ventede smartphones på det danske marked. Det betyder dog også, at flere forhandlere og operatører vil følge denne måned, hvis de ikke var med på salgsstarten. Derfor vil HTC One og Samsung Galaxy S4 være nævnt i maj måned, selvom de kom de første steder i sidste weekend i april.

Men der kommer også andre telefoner på hylderne i denne måned, samt tablets. Ved teleselskabet 3 vil du blandt andet kunne finde Samsung Galaxy Note 8 4G.

Du kan herunder se listen over telefoner, som kommer hos de danske teleselskaber. Der kan også være telefoner, som kommer på hylderne hos andre selskaber eller teleforhandlere – men nedenstående skulle gerne dække størstedelen af enhederne.

HTC One
HTC One (Foto: HTC)

HTC One

Der er ingen tvivl om, at hvis HTC One kommer i butikkerne som ventet – så vil det nok være en af de mest ventede telefoner længe.

 – Overblik: Alt om topmodellen HTC One

Da Mobilsiden.dk startede testen af HTC One var de første indtryk også enormt positive, og selve konklusionen på testen var også god. Den bedste HTC-telefon til dato, lød dommen fra John G. Pedersen.

 – HTC One – den eneste ene (mobiltest)

HTC One kommer i butikkerne til en vejledende udsalgspris, der tidligere har været meldt ud til omkring 5.300 kroner uden abonnement. Men den står lige nu til lige under 5.000 kroner uden abonnement på Mobilpriser.dk. Du vil kunne erhverve dig HTC One ved de store danske operatører.

Samsung Galaxy S 4, Samsung Galaxy S IV, Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S4

Årets topmodel fra Samsung, Galaxy S4, skal følge op på de foregående års successer med Galaxy S, Galaxy S II og senest Galaxy S III – der blev ”Årets telefon 2012” på Mobilsiden.dk.

 – Samsung Galaxy S4 – her er den

Galaxy S4 kommer med en 5 tommer skærm og en opløsning på 1.080 x 1.920 pixels, hvilket betyder det er en Full-HD skærm.

 – Samsung Galaxy S4 – de første indtryk (mobiltest)

Den kommer med både 3G og 4G LTE fra starten og den har Android 4.2 Jelly Bean under kølerhjelmen.

Galaxy S4 er netop kommet til salg i de danske butikker i den sidste weekend i april måned, men endnu flere operatører og forhandlere vil få den på hylderne i løbet af maj måned. Du kan blandt andet erhverve dig Galaxy S4 hos 3, TDC, Telenor og Telia.

 – Samsung Galaxy S4 salgsstarten er lige rundt om hjørnet

Telefonen kommer i farverne black mist og white frost og får en vejledende pris på omkring 5.199 kroner uden abonnement. Du kan finde dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

Sony Xperia SP
Sony Xperia SP (Foto: Sony)

Sony Xperia SP

I midten af marts måned blev det officielt, at Sony havde tilføjet to nye mellemklassetelefoner til deres Xperia-serie. Og denne måned kommer Xperia SP på markedet hos blandt andet teleselskabet 3 og TDC.

 – Sony Mobile præsenterer to nye Xperia-modeller

Sony Xperia SP kommer med 4G LTE, en skærm på 4,6 tommer med HD-reality og BRAVIA Engine 2.

Xperia SP har også med en 1,7 GHz dual-core processor, 8 megapixels kamera og Android 4.1 Jelly Bean fra salgsæsken.

Prisen forventes at blive omkring 3.000-3.500 kroner uden abonnement. Netop nu kan den fås for 3.099 kroner uden abonnement – se dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

Huawei Y300
Huawei Ascend Y300 (Foto: Huawei)

Huawei Ascend Y300

Android-mobilen, Huawei Ascend Y300, kommer på markedet til en utrolig konkurrence-dygtig pris og har været eksklusiv hos TDC i en periode. Her har der blandt andet været lagt vægt på, at den skal være et godt bud på en førstegangs smartphone.

 – TDC får nu smartphones fra Huawei i sortiment

Ascend Y300 kommer med en 4 tommer WVGA TFT-LCD skærm (800 x 480 pixels), 1.0 GHz dual-core Qualcomm MSM8225 processor, 512 MB RAM, 4 GB intern hukommelse (kan udvides med microSD-kort), Android 4.1 Jelly Bean og et batteri på 1.730 mAh.

TDC fik eksklusivt Y300 i sortiment i april måned, men her i maj måned følger flere andre forhandlere og blandt andet teleselskabet 3.

Ascend Y300 er set hos TDC til 999 kroner uden abonnement, men fås for helt ned til 99 kroner med et TDC abonnement. Du kan finde dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

Nokia Lumia 720
Nokia Lumia 720 (Foto: Mobilsiden.dk)

Nokia Lumia 720

Der er ingen tvivl om, at Nokia Lumia 720 var den mest interessante telefon, som Nokia præsenterede under deres pressemøde på Mobile World Congress i februar måned. Og nu finder den altså også vej ud i de danske butikker.

Lumia 720 er en mellemklassetelefon, både hvad angår prisen og specifikationerne. Den kommer med en 4,3 tommer skærm (IPS ClearBlack display – WVGA 800 x 480, 271 PPI), 1.0 GHz dual-core Snapdragon S4 processor, 512 MB RAM, 8 GB hukommelse (kan udvides med microSD-kort), 6,7 megapixels kamera, Windows Phone 8 og et batteri på 2.000 mAh.

 – Nokia Lumia 720 – specifikationer

Nokia Lumia 720 får en vejledende pris på 2.900 kroner uden abonnement og kan blandt andet købes hos TDC. Du kan finde dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

Samsung Galaxy Note 8.0, tablet
Samsung Galaxy Note 8.0 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note 8.0 4G

Samsung præsenterede under årets Mobile World Congress tilbage i februar måned deres nyeste medlem i Note-familien – Samsung Galaxy Note 8.0.

 – Samsung Galaxy Note 8.0 – ny Android-tablet klar

Galaxy Note 8.0 har en WXGA-TFT skærm på 8 tommer (1280 x 800 pixels, 189 PPI). Note 8.0 har en vægt på 338 gram og kommer med Android 4.1 Jelly Bean fra salgsæsken. Foruden det kommer den med en 1.6 GHz quad-core Exynos 4412 processor.

Samsung Galaxy Note 8.0, der også kan bruges som telefon, kommer til salg i løbet af maj måned hos blandt andet teleselskabet 3.

Galaxy Note 8.0 i udgaven med 4G har en vejledende udsalgspris på 4.699 kroner – mens WiFi udgaven har en vejledende pris på 3.400 kroner. Du kan finde dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

LG Optimus L5II
LG Optimus L5II (Foto: LG)

Andre:

LG Optimus L5II kommer også på hylderne i løbet af maj måned, den får en vejledende pris på 1.499 kroner uden abonnement.

Temaet følges op

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på tematikken. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 21/1/2013 blev bolden spillet videre med historien Er 3G-dækningen i Danmark så dårlig som TV 2s test viser? Måske ikke… – Den videre historie kan du læse her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..