Disse mobiler kommer på markedet i maj måned

Få her overblikket over hvilke mobiltelefoner, som kommer i mobilbutikkerne i løbet af denne måned.

Disse mobiler kommer på markedet i maj måned

Foråret er for alvor ved at være over os, og ”foråskollektionen” af mobiltelefoner er på vej ud på butikshylderne. Denne måned byder på en række telefoner, der blev præsenteret under Mobile World Congress.

Måneden byder på et par Lumia-modeller fra Nokia, deriblandt er topmodellen Lumia 900, samt HTC’s nyeste One-serie, der også kommer ud til flere forskellige teleselskaber.

Maj bliver også måneden hvor Sony kommer med de telefoner, som blev præsenteret under Mobile World Congress tilbage i slutningen af februar måned.

Samsung har 3. maj netop præsenteret Samsung Galaxy S III – der kommer i slutningen af maj – nærmere præcist er den på det danske marked 29. maj.

Samsung Galaxy S III

Samsung Galaxy S III 

Galaxy S III skal forsøge at leve op til forgængeren Galaxy S II – men den adskiller sig også fra de øvrige telefoner, som kommer på markedet denne måned. De øvrige mobiler blev præsenteret under Mobile World Congress, og Samsung har selv først lige løftet sløret for Galaxy S III.

Mobilsiden.dk talte dog med Samsungs danske landechef efter præsentationen og fik bekræftet at alle de store teleselskaber, samt en række andre forhandlere får telefonen – der kommer på det danske marked den 29. maj.

Samsung Galaxy S III kommer med Ice Cream Sandwich (Android 4.0), en 4.8 tommer skærm med SUPER AMOLED HD, quad-core processor, 2.100 mAh batteri og meget andet. Du kan læse alt om Galaxy S III her.

Telefonen kommer til at koste omkring 5.000 kroner i vejledende udsalgspris.

Nokia Lumia 900

Nokia Lumia 900

Der var længe snak om at Nokia Lumia 900 ville komme på det danske marked, efter den blev præsenteret på CES-messen i Las Vegas tilbage i januar måned. Men på Mobile World Congress kunne Nokia bekræfte, at Lumia 900 også kommer i en europæisk version.

Og maj måned bliver altså der hvor Nokia’s Lumia topmodel kommer på det danske marked. Den er modsat den amerikanske version ikke en 4G LTE udgave.

Lumia 900 kommer med en 4,3 tommer AMOLED ClearBlack Display skærm, har en 1,4 GHz processor, 8 megapixels kamera og vejer 160gram. Du kan læse de yderligere specifikationer her, dog skal du være opmærksom på den europæiske version, er en 3G version.

Nokia Lumia 900 kommer blandt andet ved teleselskaberne TDC og Telenor. Du kan også finde dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

Nokia Lumia 610

Nokia Lumia 610

Topmodellen Lumia 900 er ikke den eneste Lumia-model, som kommer på det danske marked i løbet af maj måned. Også den prisbillige Lumia 610 kommer på hylderne i de danske telebutikker.

Lumia 610 er den fjerde i rækken af Lumia-modeller fra Nokia, og telefonens pris ligger i den billige ende af skalaen. Derved kan den også anses for at skulle være med til, at få Windows Phone platformen ud til den brede befolkning.

Nokia har udstyret Lumia 610 med en 3,7 tommer LCD-skærm, 800 MHz processer, 5 megapixels kamera med LED-lys og meget andet.

Telefonen kommer uden abonnement til at koste omkring 2.000 kroner, og den vil blandt andet komme i sortiment ved TDC – samt flere uafhængige forhandlere på Mobilpriser.dk.

Sony Xperia U

Sony Xperia U

Den første smartphone under brandet ”Sony” var Sony Xperia S, men nu følger Xperia U – der ifølge Sony er en kraftfuld underholdningsmobil i et stilfuldt og kompakt design. 

Xperia U kommer med 3,5 tommer skærm, 5 megapixels kamera og Android 2.3 Gingerbread. Denne opdateres dog senere på året til Android 4.0 – Ice Cream Sandwich.

Sony har med Xperia U valgt at satse på ”teenage-effekten”, hvilket blandt andet viser sig med et gennemsigtigt element i bunden af telefonen, som oplyses i samme farve som grafikken eller billedet på skærmen, ligesom der også kan skiftes farve på bunden af telefonen.

Xperia U har en 1 GHz dual-core processor, en 3,5 tommer skærm med Mobile BRAVIA Engine og et 5 megapixels kamera – for flere specifikationer på Xperia U læs her.

Sony Xperia U vil være at finde ved flere af operatørerne blandt andet TDC og Telenor, du kan altid finde dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk – netop nu kan den erhverves til omkring 2.000 kroner uden abonnement.

Sony Xperia P

Sony Xperia P

Xperia P fra Sony, er lillebroderen til Xperia S, og storebror til Xperia U – der også kommer på markedet i løbet af maj måned.

Telefonen er et helstøbt aluminiumsdesign med en 4 tommer skærm og WhiteMagic display teknologien, hvilket skulle gøre telefonen særdeles lysstærk og forbedre skærmoplevelsen ved udendørs brug.

Xperia P kan tilkobles en speciel SmartDock, hvilket gør det nemt og ligetil at tilslutte telefonen til eksempelvis et fjernsyn. Sonys SmartDock kan bruges sammen med en tv-fjernbetjening, så du kan styre telefonens medie-indhold og se det på tv’et.

P er en mellemklasse mobiltelefon fra Sony, og kommer på hylderne ved blandt andet TDC og Telenor. Den ligger netop nu til priser mellem 3.000 og 3.500 kroner ved forhandlerne på Mobilpriser.dk uden abonnement.

Foruden ovenstående telefoner – så får Telenor også de tre familiemedlemmer af HTC One-familien på hylderne i løbet af måneden. Teleselskabet 3 får lillebroderen HTC One V på hylderne. Disse kom officelt på markedet i april måned, du kan derfor læse nærmere omkring disse her.

OBS!
Lanceringsdatoerne er skrevet med forbehold for, at der kan komme flere til listen, eller modsat. Ligesom telefonernes salgsstart også kan risikerere at blive udskudt. Teleselskaberne har selv leveret datoerne til denne artikel.

Efterfølgende nyt om temaet

Meget er sket siden redaktionen postede artiklen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 1/5/2012 tunede vi igen ind på emnet med nyheden Ingen beviser for mobilstråling er skadelig – Læs her. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..