Disse nye tastaturer kommer til iOS 8

Virksomhederne bag de populære Android-tastaturer er tilsyneladende glade for, at Apple nu åbner op for iOS.

Disse nye tastaturer kommer til iOS 8

Da Apple i aftes fremviste iOS 8, var der “QuickType” forbedringer til det indbyggede tastatur, men desværre er det danske sprog udelukket i første omgang. Tastatur-delen på Apples iPhone har siden den oprindelige introduktion i 2007 været lukket for udefrakommende påvirkning af 3. parts udviklere, men det er ikke længere tilfældet. 

Apple giver nemlig udviklere mulighed for at bringe deres tredjepartstasturer til iOS 8. Swiftkey, Fleksy og Swype har i den forbindelse udtalt, at de arbejder på at bringe deres populære tasturer til platformen, når iOS 8 udrulles til efteråret. Det skriver MacStories.

Tastaturet blev netop fremhævet i artiklen WWDC 2014 – her er hvad Apple bør byde på, og vi kan derfor kun glæde os til at få lukket op for muligheden med iOS 8. 

Skal du have tastaturet skiftet ud på din iPhone? 

Kilde: MacStories

 

Fortsættelse af sagen

Redaktionens fokus på tematikken gik videre. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. d. 2/6/2014 dykkede vi igen ned i emnet med en artikel der tunede ind på Her er den komplette guide til Kontrolcenteret på iOS [TIP] – Læs videre her. Se også de seneste nyheder om emnet her.