Disse smartphones kommer i april

Denne måned står topmobilerne i kø for at komme på de danske telehylder. Se det kommende udvalg her.

Disse smartphones kommer i april

Stort set alle de store mobilproducenter er denne måned klar med deres kommende forårskollektion af smartphones til det danske marked.

Størst bliver givetvis Samsungs to nye S8-toptelefoner, for selskabet skal ud og bevise sig selv igen efter Note 7 misæren.

Andre toptelefoner er dog også på vej. Ærkerivalen LG bringer omsider deres nye G6 til landet, mens Huaweis ypperlige P10 Plus også får sin snarlig debut. Sony er også ude med en ny toptelefon, med deres videreudvikling af Xperia XZ-topmobilen.

Sidst og billigst, er Lenovos bud på en prisvenlig smartphone med god ydelse i form af Moto G5 Plus.

Se også:  Samsung sprænger grænserne med Galaxy S8 og S8+

Samsung Galaxy S8 og S8+

Sydkoreanske Samsung satser massivt på at levere et visuelt imponerende display i selskabets to nye toptelefoner: Galaxy S8 og S8+.

Skærmen går nærmest fra kant til kant, og byder på et mere aflangt format end tidligere – du får altså enten 5,8” eller 6,2” tommer storskærm i smartphones som fysisk er mindre end forgængerne.

Samtidig er de to indkommende toptelefoner udstyret med årets vildeste mekanik med den første mobilprocessor med mobilt Gigabit-bredbånd og den strømbesparende 10nm procesteknologi.

Kameraet er fortsat på 12 megapixels, men sensoren er ny og kan nye tricks. Frontkameraet får n væsentlig opdatering og kan nu fokusere langt hurtigere end før med sine 8 megapixels med fokuspixels.

Galaxy S8 og S8+ kan forudbestilles fra i dag af til vejledende 6.199 og 6.999 kroner. Smartphonen får debut fra den. 28. april. Galaxy S8 og S8+ kommer i tre farver: Midnight Black, Orchid Grey og Arctic Silver.

Lsæ også:  Samsung S8 hands-on: Muligvis årtiets smartphone

Få den bedste pris hos mobilpriser.dk

Huawei P10 Plus
Foto: Huawei.com

Huawei P10 Plus

Huaweis konkurrent til Galaxy S8+ byder på et mindre 5,5” display, men på et større batteri.

Mobilen tager afsæt i forrige måneds P10’er, men forfiner pakken yderligere ved at tilbyde både større og skarpere AMOLED skærm og et forædlet dobbeltkamera fra Leica.

Netop kameraet skulle kunne give særlige resultater med sine nye optik fra Leicas ypperlige Summilux-serie. Den er samtidig mere lysstærk end før, mens optikken får et nyt makromodus til nærfotos.

Huawei P10 Plus får debut den 21. april til en vejledende pris på 5.999 kroner. Forudbestiller du telefonen inden lanceringen inkluderer Huawei et headset med aktiv støjreduktion med i handlen til en værdi af 999 kr.

Huawei P10 Plus kommer i to farver herhjemme: sort eller sølv.

Se også:  Huawei P10: En stilsikker sag [TEST]

Få den bedste pris hos mobilpriser.dk

Sony Xperia XZs

Sonys topmobil fra efteråret Xperia XZ får en forårsupdate i form af et lille ’s’, der indikerer at noget er blevt opgraderet.

Xperia XZs ligner sin forgænger til forveksling, men råder nu over 1GB RAM yderligere samt en væsentlig kameraupgrade.

Se også:  Sony Xperia XZs – første kig [WEB-TV]

Nu er der kun 19 megapixels at finde her, mod 23 tidligere, de enkelte pixels reagerer dog langt hurtigere end tidligere, hvilket gør fokuseringen endnu hurtigere, mens der samtidigt kan optages i ultra-slowmotion.

Debutprisen lyder på 4.499 når Sony Xperia XZs får sin salgsstart fredag den 7. april. Er du interesseretm kan du med fordel se på visse af forsalgspakkerne da de tilbyder eksempelvis en PlayStation 4 Slim (CallMe)eller et high-end ANC-hovedtelefoner fra Sony (Telia).

Få den bedste pris hos mobilpriser.dk

LG G6
Foto: Mobilsiden.dk

LG G6

LG var først med en topmobil for 2017, men det bliver først sidst på måneden, den 27. april, at mobilen vil gøre sin entré på det danske marked.

Når den kommer, vil den dog stadigt være først med sit særligt slanke 5,7” 18:9 display der gør det muligt at klemme et stort display i et kompakt kabinet.

Se også:  Hands-on med LG G6 – det her er fremtiden

Mobilen får igen et dobbeltkamera, men nu er både det almindelige og det ekstra vidvinklede kamera begge på 13 megapixels.

Kræfterne leveres af efterårets kraftigste processor, en Snapdragon 821 quad-core, mens lagerpladsen er på 32GB.

LG G6 kan forudbestilles allerede nu til en debutpris på i alt 5.799 kroner. G6 fås enten i sort eller hvid.

Få den bedste pris hos mobilpriser.dk

Lenovo Moto G5 Plus
Foto: Mobilsiden.dk

Lenovo Moto G5 Plus

Billigst denne måned er Lenovos femte generation af budgetklassikeren som oprindeligt blev skabt af Motorola: Moto G5 Plus.

I Plus versionen er Moto G5 udstyret med lidt mere af det hele: et større 5,2” display, en kraftigere octa-core processor, mere RAM, mere lagerplads (32GB) og klassens bedste kamera ifølge Lenovo selv. På papiret er det stærkt, det matcher den nyligt lancerede Galaxy S8 på specifikationerne.

Se også:  Lenovo Moto G5 – budget med stil [TEST]

Her får du samtidig et nyt metaldesign, der løfter Moto G5 over sine budgetrødder. Softwaren er fortsat nærmest uspoleret Android, og er kun krydret med smart gestures og notifikationer der giver fordele i hverdagen – eksempelvis i form af en fingeraftrykslæser der også fungerer som touchpad.

Lenovo Moto G5 får debut midt i april måned til vejledende 2.299 kroner. Den kommer i enten grå- eller guldfarve.

Få den bedste pris hos mobilpriser.dk

Det næste i sagen

Den videre fortælling kunne ikke ties. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 29/3/2017 pustede redaktionen nyt liv til historien med et indlæg om Samsung S8 hands-on: Muligvis årtiets smartphoneKlik her for den efterfølgende artikel.. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..