Disse Sony mobiler får ikke Jelly Bean

Sony har offentliggjort hvilke mobiler der får Android 4.1 Jelly Bean, og nu også hvilke der ikke gør.

Disse Sony mobiler får ikke Jelly Bean

Sony og tidligere Sony Ericsson har produceret en lang række smartphones, mange af disse er i gennem tiden blevet opdateret til nyere versioner af Android, men nu efterlader Sony visse mobiler.

 – Disse Sony mobiler får Android 4.1 Jelly Bean

Tidligere på måneden skrev vi om en række Sony Xperia enheder der bliver opdateret til Android 4.1 Jelly Bean, men hvad vi ikke gjorde opmærksom på, var de mobiler Sony vælger at efterlade og altså ikke opdaterer til Jelly Bean.

Sony skriver på deres blog, at Xperia modeller fra 2011 nu har fået opdateringen til Android 4.0 Ice Cream Sandwich, hvilket selskabet er glade for at kunne give kunderne, ”men efter nøje overvejelser har vi besluttet af ikke at opdatere enhederne yderligere,” skriver Sony Mobile.

Det betyder at mobiler som Sony Xperia Arc S, der kom på markedet for kun cirka ét år siden, ikke bliver opdateret med Jelly Bean software, selvom Google forsøger at opmuntre producenterne til at opdatere enhederne i 18 måneder.

Sony gør dog opmærksom på at 2011-enhederne stadig vil blive opdateret med fejl-rettelser og forbedringer til den nuværende Android-version.