Disse Sony-modeller får Android 4.3

Android 4.3 blev først offentliggjort i går, men allerede nu er Sony ude med en melding om, hvilke af deres enheder der bliver opdateret.

Disse Sony-modeller får Android 4.3

Sony har offentliggjort en liste med enheder, som vil blive opdateret til den nyeste Android-version – Android 4.3 Jelly Bean, som blev offentliggjort i går. Det skriver GSMArena.com.

 – Google har officielt lanceret Android 4.3

De Sony smartphones, som vil få den nyeste Android Jelly Bean version er; Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia SP og Xperia Z Ultra. Det oplyser Sony Mobile.

 – Sony Xperia Z – en kæmpe på mobilmarkedet (mobiltest)

Den eneste Sony tablet, som er bekræftet til at få opdateringen er Xperia Tablet Z.

 – Sony Xperia Tablet Z – super lækker Android-tablet (produkttest)

Det overvejes om flere af de ældre Xperia-telefoner med Android 4.1 skal have opdateringen, og der er en mulighed for nogle af disse får Android 4.3 opdateringen uden først at få Android 4.2.

Netop nu er udrulningen Android 4.2 Jelly Bean i gang til Xperia Z og Xperia ZL, og i starten af august er det turen kommet til Xperia ZR og Xperia Tablet Z.

Hvornår de nævnte enheder opdateres til Android 4.3 Jelly Bean er endnu uvist.

Mere nyt om emnet

Redaktionen har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 25/7/2013 fulgte vi op med en ny vinkel på temaet Nexus 7 – læs detaljerne her – Læs fortsættelsen her. Få også seneste nyt om temaet her.