Disse telefoner blev præsenteret til Mobile World Congress (MWC) 2012

Overblik: Vi giver dig her et overblik over alle de nye smartphones, som blev præsenteret under Mobile World Congress 2012.

Disse telefoner blev præsenteret til Mobile World Congress (MWC) 2012

Under Mobile World Congress blev der præsenteret utroligt mange nye produkter fra de forskellige producenter, og det skete på ganske få dage.

Det var heller ikke alle producenter der holdt kæmpe pressemøder, når produkterne skulle lanceres. Derfor er det måske også svært at holde helt styr på alt det nye.

Vi har herunder lavet et overblik til dig, hvor produkterne er inddelt efter de forskellige producenter.

Huawei Ascend D Quad XL (Foto: Mobilsiden.dk)

Produkter fra Huawei

Kinesiske Huawei mener det alvorligt når de siger, at de vil erobre det europæiske smartphone-marked. De præsenterede til CES-messen i Las Vegas Ascend P1/P1S, som er verdens tyndeste smartphone.

Under Mobile World Congress præsenterede de så blandt andet verdens hurtigste smartphone Ascend D Quad XL.

Huawei stod også for præsentationen af den første quad-core tablet med deres MediaPad 10 FHD.

Alle produkterne fra Huawei var:

Ascend D Quad XL
Ascend D Quad
Ascend D1
MediaPad 10 FHD.

Sony Xperia U

Produkter fra Sony

MWC 2012 var første gang, at Sony Mobile var repræsenteret uden ”Ericsson”-navnet. De holdt dog traditionen tro et kæmpe pressemøde søndag aften, dagen før messen ”rigtigt” starter.

Her blev det til en kort præsentation af deres topmodel, Sony Xperia S, der blev vist frem første gang under CES-messen i Las Vegas i januar måned.

De nye produkter, som ikke tidligere var præsenteret offentligt var:

Xperia P
Xperia U

HTC One X (Foto: Mobilsiden.dk)

Produkter fra HTC

HTC var inden Mobile World Congress udskældt for, at de i det forgangne år ikke var innovative nok. Det skulle de så prøve at vise verdenspressen, at det ikke forholdt sig sådan i år.

HTC er da også en af de producenter, som gentagne gange i flere medier verden over er blevet udråbt, som en af de producenter, der havde de mest interessante produkter med.

De fik også et par priser under messen for den bedste telefon, der var præsenteret under messen.

Fra HTC blev det til tre modeller, alle Android-enheder. Topmodellen HTC One X er den der har fået mest ros, men modellerne One S og One V skal bestemt også nok få opmærksomhed når de rammer markedet – du kan se de vejledende priser her.

HTC One X
HTC One S
HTC One V

Nokia Lumia 900 (Foto: Mobilsiden.dk)

Produkter fra Nokia

Under CES-messen fremviste Nokia telefonen Lumia 900 til det amerikanske marked. Det var en 4G LTE-version. Nu kommer den til Europa i en 3G-version  – ligeledes under navnet Lumia 900. Og altså ikke Lumia 910, som der tidligere har været gættet på.

Foruden Lumia 900 var det umiddelbart den nye Symbian-telefon fra Nokia – Nokia 808 Pureview – som løb med al omtalen. Den har et imponerende 41 megapixels kamera.

Nokia præsenterede i alt seks nye produkter, da det også blev til tre nye Asha-modeller. Produkterne fra Nokia var:

Lumia 900 (3G version)
Lumia 610
Asha 202
Asha 203
Asha 302
808 Pureview

LG Optimus 4X HD

Produkter fra LG

LG afholdt ikke et pressemøde under messen, men havde alligevel lidt nye telefoner med i kufferten.

Af nye produkter havde LG både deres quad-core mobil Optimus 4X HD med, men også Optimus Vú, som er LGs konkurrent til Samsung Galaxy Note.

LGs nye produkter er:

Optimus 4X HD
Optimus 3D Max
Optimus Vú
Optimus L3
Optimus L5
Optimus L7.

Samsung Galaxy Note 10.1

Produkter fra Samsung

Mange havde jo håbet, at Mobile World Congress 2012 ville blive stedet hvor afløseren til Samsung Galaxy S II ville blive afsløret. Dette var dog allerede afblæst inden messen startede.

Det betød dog ikke, at Samsung kom tomhændet til messen, de havde nemlig valgt at sætte fokus på:

Samsung Galaxy Beam
Samsung Galaxy Note 10.1
Samsung Galaxy Tab 2 med en 10.1 tommer skærm.

Galaxy Tab 2 er den ”prisbillige”-serie af tablets fra Samsung af.

Panasonic Eluga (Foto: Mobilsiden.dk)

Produkter fra Panasonic

Panasonic er ligesom Huawei interesseret i, at komme ind på smartphone markedet i Europa. Panasonic har dog valgt, at det skal ske ved vandtætte smartphones.

Ugen op til Mobile World Congress præsenterede de smartphonen Panasonic Eluga, der ikke var så unik på specifikationerne. Men Panasonic havde mere i ærmet. Så under messen udsendte de en pressemeddelelse med topmodellen Eluga Power.

Panasonic har indtil videre telefonerne Eluga og Eluga Power, som de smartphones der skal give dem en plads på butikshylderne i Danmark. En plads teleselskaberne tidligere har sagt, at de ikke er sikkre at de får.

Panasonic vandt dog en pris til Mobile World Congress, som den bedste vandtætte smartphone ved MWC.

Lumigon T2 (Foto: Mobilsiden.dk)

Produktet fra Lumigon

Den danske mobilproducent Lumigon har de sidste to år lovet en smartphone, og nu ser det endelig ud til det snart sker.

Til Mobile World Congress præsenterede Lumigon deres smartphone T2, samtidig med de forklarede hvorfor deres første telefon Lumigon T1 ikke kom på markedet.

Mobilsiden.dk var selvfølgelig også ved pressemødet, og fik lavet en lille hands-on video af det, indtil sidste uge, hemmelige produkt.

Lumigon T2 var noget af det eneste ved Mobile World Congress, der inden messen ikke var lækket i pressen.

Doro PhoneEasy 740

Doro også klar med nyt produkt

Doro producerer telefoner for de ældre og folk med handicap, og præsenterede i Barcelona denne smartphone Doro PhoneEasy 740.

PhoneEasy 740 er den første smartphone med det nye Doro Experience, hvilket er en webbaseret brugerflade.

Generelt er PhoneEasy 740 en smartphone alle kan finde ud af at betjene.

Usikkert om alle kommer til Danmark

Om alle telefonerne kommer på det danske marked er endnu uvist, men Mobilsiden.dk følger selvfølgelig med ligesom du også kan finde priserne på de produkter der kommer på det danske marked på Mobilpriser.dk.

Temaets videre forløb

Redaktionen har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 6/3/2012 gik vi videre med fortællingen Galaxy Pocket – Mini mobil fra Samsung – Du finder den her. Redaktionen har fokus på tematikken. De seneste nyheder finder du her.